Néha rosszul vagyok biosz órán. Szóljak a tanárnak?
Én így vagyok munkahelyen, a többiek folyton üzemi balesetekről beszélgetnek,m pedig én igyekszem nem gondolni arra, hogy valamelyik gép akár le is vághatja a kezem... (bocsi :P)
És ha feljön ez a téma már remegek is. De ha szólsz, akkor ezzel fognak b*szogatni (tapasztalat) úgyhogy inkább bírd ki azt a kis időt, ha nem akarod hogy egész nap emlegessék neked. A tanárnak mindenképpen muszáj ezt megtanítania.
És mondom, inkább ezt kibírni, mint sok-sok csesztetést a többiektől, vagy azt hogy még szándékosan mutogassák is a sebeiket, hogy kitoljanak veled. :S
Azért ugye nem remegő kézzel dolgozol? :D
Igen az is eszembe jutott, hogy talán jobb lenne ha nem szólnék, mert akkor ezzel szekálnának...x) De ma is osztálytársamnak elkezdett vérezni az orra és tegnap is ez volt áhh azt hittem elájulok..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!