Hogy szoljak neki? félek hogy tönkreteszi magát.
gondoltam rá..
de nem tudom segitene e valamit. mer ha szolnak neki már csak azért is csinálná. eleve oylan emberekkel log most akik 10 perc alatt megszerzik. :/
családi háttere normális..mindent megkap.. gondolom pénze is azért van ezekre.. meg tök igényes csaj.. de mégis ez:S de régota csinálja de csak hétvégente eddig.. de most..
igazgatol..áh ki is rugná ő olyan. érettségi előtt azért meg..
osztályfőnök .. nem tudom.
szerintem szüleinek kéne szólni.
Jobb esetben nem tudná már csakazértis csinálni, mivel a szülei beteszik egy elvonóra, vagy minimum nem hagyják felügyelet nélkül.
Éljen a mai elkényeztetett és buta fiatalság. -.- Az elején le kellett volna állítani, akkor nem fajul eddig a dolog. És nyugodtan szólj, ha kirúgják, hát így járt, beállva úgysem teszi le az érettségit, és az ilyen kis buta liba meg is érdemli szerintem. Az meg hogy megharagszik rád... nem mindegy? Az élete ér többet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!