Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le őket? Szóljak a tanárnak?
Elnézést, nem tudtam hova írni.
Szóval van nyolcadik osztályban egy cigány banda. Én hetedikes vagyok.
Úgy volt, hogy álltam a büfében, és a cigány csaj ott állt mögöttem, és beszólt hogy miért ilyen kicsi a mellem, neki persze megvolt 75C, én meg egyből beszóltam hogy "Tudtad hogy a mell 90% zsír?"..2 hete volt, azóta...hát hú. Kb megkeseríti az életem a bandájával. 2x le is köptek, meg hozzám dobnak dolgokat, még az osztálytársaim nagymenői közt is mindenki fél tőlük. Szóljak a tanárnak? Vagy akkor spitzli leszek? Vagy várjam ki a júniust? Nem unják meg, áhh=/ Köszönöm a tanácsot
Sziasztok!
Fejlemények.: D
Először is nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Tényleg kedvesek vagytok, eleinte megbántam a kérdésemet, mert féltem hogy rasszista leszek, de hát nem, szóval köszönöm, hogy megértőek vagytok:)
Szóltam a tanárnak. Tudjátok, olyan vonalzóval csapkodós tanárnak.:D
Hát, nem lepte meg a dolog, mondta hogy már többször is kiakarta rúgatni azt a társaságot. Mentünk az igazgatóhoz, ő a tekintélyt parancsoló, és az egész iskola előtt leordította őket. Erre kb teljesen be pánikoltam, hogy úristen, hogy úristen mindenki tudni fogja hogy ilyen gyáva vagyok. De mindenki megértette, emrt tényleg mindenki gyűlöli őket.:D
mert*
Véletlenül küldtem el, folytatom.
Aztán nem szólt hozzám a cigány banda. Békén hagytak. Rám se néznek. Majd holnap kiderül hogy tartós-e a dolog:)
Írok holnap is. Köszi a válaszokat, tényleg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!