Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket utasítottak már el fiúk! Férfiak? Ha igen, mit éreztetek? Hogy vészeltétek át?
Fiúk/férfiak?*
Így akartam írni.:)
Igen, többször is.
Változó, volt, amikor nagyon szerelmes voltam, akkor borzasztóan fájt. Egy-két közeli barátnak kiöntöttem a szívem, de csak hosszú idő alatt múlt el.
A hosszú szöveg írója vagyok.. Nekem nem volt semmi praktikák arra, hogyan vészeljem at. Nekem akkor inkább sok dolog mkatt kisebbségi komplexusom volt. A fiú szőke hajú volt és ezért azt hittem, hogy a szőke hajú lányok tetszenek neki (azóta egy barna hajú barátnője lett). Meg úgy ereztem, biztos amiatt is utasított vissza, mert nem vagyok annyira vékony se, inkább latinos teltebb az alkatom (vastag comb, fenék és vekony derék). Szóval a visszautasítás után a barna hajamat 2 hét mulva világosabbra is festettem, illetve több sminket használtam. Meg tobbet tornáztam, hogy kicsit le is fogyjak, kevesebbet is ettem. Engem fura módon, ez az egész eset motivált. Ugy voltam vele, csak akkor lehet olyan jó pasim, mint aki összetörte a szívem, ha én is úgy nézek ki, hogy azt kiérdemeljem.
Persze, nincsenek nagy gondjaim a külsőmmel, de azt elfogadtam, hogy olyan helyes pasim valószínűleg nem lesz, mert azoknak a 45 kg-s, magas, szőke lányok jönnek be..
Én egyszer futottam bele egy olyan jelöltbe aki maga sem tudta eldönteni mit akar. Egyik nap bármit megígért, másnap már másokat üldözött a szerelmével, persze titokban.
Ez volt a legnehezebb szakításom, mert nehéz volt nem hinni a szavainak mikor sírva kérlelt, hogy ne legyen vége, engem szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!