Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a megoldás?
Előre bocsátom hogy őszintén szeretem a barátnőmet. Együtt vagyunk több mint 7 éve, gyakorlatilag zökkenőmentesen. Viszont! Nekem ő az első és egyetlen nő eddig az életemben, és hát nyilván "pasiaggyal" áldott meg engem a jóisten... Bármennyire is szeretem a barátnőmet, gyanítom mindig is érdekelni fog hogy milyen lehet mással. A szexuális életünk amúgy is mondható egysíkúnak, de ettől függetlenül élvezetes. Én persze kipróbálnék pár dolgot, természetesen hármassal az élen, vagy anál vagy valami. Nagyjából minden zárt kapu eddig, de ez nem szegi kedvem hogy vele éljem le életem. Tehát nem kell szakítást tanácsolni, mert azt hiszem hozzá foghatót nem lehet találni. Csak hát ott motoszkál az ember fejében a rosszalkodás, a kaland iránti vágy...
Szóval van e valami megoldás, csillapítni vágyat más nő iránt, vagy felkelteni egy konzervatív, szexuális téren zárkózott barátnő érdeklődését?! Ha igen, hogyan, mivel?
Kérlek titeket, ne azt kezdjétek kifejteni, hogy nem szeretem eléggé, mert nem hinném hogy lenne ilyen "gondom", ha már legalább egy nővel tapasztaltabb lennék.
26F
Szerintem mondjad el neki, mekkora féreg vagy. Ennyit megérdemel 7 év után szerencsétlen. Joga van eldönteni, hogy ezek után hozzá akar-e menni egy ilyen beteg p.csfejhez, vagy keres egy normális pasit - nem cseszheted el az életét önzésből.
Remélem, hogy majd jól pofára esel, és még össze is szedsz valami kis halálos kórt.
Szia!
Köszönöm rendkívül szimpatikus hozzászólásodat, nagyon hasznos amiket írtál.
Azt hiszem tudja mekkora féreg vagyok, hiszen mondtam már -elsőként- neki ezen észrevételeimet magamról.
Megnyugtatlak, nem fog hozzám jönni (szerintem) soha, én nem hiszek a házasság szent kötelekében...
Végül, hogy jól teljen a hétvégéd, egészen biztosan elkapok majd valami kis halálos kórt, így ezen átkod célba ér(t).
Kellemes hétvégét kívánok Neked! :)
Én 20 éves nő vagyok, a párom 21. Nekem is néha az jár a fejemben, milyen lehet mással. Nyilván, ezt sose mondtam neki. Ettől függetlenül nem fogom megcsalni. Mi elég sok mindent kipróbáltunk (bár amiket te felsoroltál, azokat pont nem). Én úgy gondolom, ha a párod benne van azokban, amiket ki akarsz próbálni, alábbhagy a kíváncsiság.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!