Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás magány ellen?
26/F vagyok, egy számomra új kisvárosban, egyedül élek.
Munkatársaim családos emberek, sajnos nem igazán vevők a kimozdulásra. Haverok, barátok nincsenek itt. A napokban elmentem két helyi pub-ba. Voltak páran ,de csak férfiak...nők? max a pultosok...
30 ezres a város, de péntek éjjel ilyen üres utcákat én még nem láttam, max abban a még kisebb városban, ahonnan jöttem.
Oké hogy a január halott, meg hideg van, de ennyire?
Online társkeresőzök, nem várok tőle sokat, de időtöltésnek jó.
Háziállatot nem akarok venni, hiszen pont a társasági élet hiánya miatt nem tudom, hogy meddig maradok itt.
Nem magamtól választottam ezt, a barátnőm hagyott el, közösen költöztünk ide pár hónapja, de a kapcsolat tönkrement, és ő elköltözött.
Üresnek érzem az egész életem, egyedül kelek, egyedül fekszek, nincs ember akihez szóljak, bár egyetlen randin voltam azóta, s bár jót beszélgettünk, sajnos nekem nem jött be a lány. De nem is biztos hogy vágyom egy új komoly kapcsolatra, barátokat, haverokat szeretnék, társaságot.
Sokan írták régebbi kérdésimnél hogy tegyél érte: teszek.
Moziba járok, uszodába, konditerembe, pubokba, eddig nulla siker.
Ha legalább egy lány lenne aki tetszik, és hajthatok rá, udvarolhatok neki, és ő eszt szívesen is fogadná, a lelkem is megnyugodna.
De most csak az van, hogy egyedül vagyok teljesen, szánalmasnak érzem magam, és emberileg nincs bennem az hogy a társadalomba való lennék.
U.ez, csak 4 éve. Kisváros, 30 ezer fős, kocsma van dögivel, de oda nem szívesen megyek a színvonal miatt. A város nappal sem egy forgalmas terület, de mikor besötétedik, mintha nem is lakna itt semmi, max 1-2 zombi, akik leitták magukat vlmelyik kocsmában, meg a tinik, akik leitták magukat és végighánytak mindent a városban.
Én is költözöm fel Bp-re, mert itt élni időpocsékolás és egyedül fogok megaszalódni.
Még sokszor ki akarod írni ezt a kérdést?
Erre már csak egyet lehet mondani: TÜRELEM
Nagyon bele vagy pörögve ebbe a csajozás kérdésbe. Mi lenne, ha valahová csak azért mennél el, mert éppen ahhoz van kedved? Nem pedig azért, hogy ott biztos lesz valami lány...
Tapasztalataim szerint az egyetlen, ami képes bevonzani a nőt/férfit az az, ha az ember jól érzi magát a bőrében! Akkor van esély, hogy valaki esetlegesen felfigyel ránk. Mert addig csak a görcsösség fog bűzleni belőled, azt pedig melyik normális ember tartja vonzónak?
Igen. A #2.-nak igaza van. Ne vesd bele magad túlságosan a témába. Ne azért menj, mert neked nő kell, hanem mert tényleg kedvel mész, csinálod. Sportolj.
A barátokról meg annyit, hogy nagyon nehéz ilyen korban igaz barátokat szerezni, haverokat könnyebb.
de mivel NEM érzem magam jól egyedül, hogyan mehetnék is bárhova úgy el?
Nem vagyok görcsös, de ez az elsődleges, akárhová megyek.
Nem tudok úgy tenni, mintha minden happy lenne.
És igen, amíg nem leszek jobban ki is fogom írni a kérdést többször is. ha zavar valakit nem válaszol ennyi.
Fontolgatom az elköltözést, de az itteni munkahelyem viszont itt nagyon tetszik. Jól keresek, nem idegtépő, nincs furakodás.
Csak a társasági élet hiányzik.
ti semmit!
magamban kell rendeznem, ezt tudom.
Arra vagyok kíváncsi, hogy aki volt már így mint én, hogyan fogadta el magát egyedül, miben talált segítségre?
szóval csak a költözés a megoldás?
úgy látjátok, mint külsősök hogy meg sem próbáljam? vagy kár erőltetni tovább és kezdjek el pesten állást keresni, meg stb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!