Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a megoldás magány ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás magány ellen?

Figyelt kérdés

26/F vagyok, egy számomra új kisvárosban, egyedül élek.

Munkatársaim családos emberek, sajnos nem igazán vevők a kimozdulásra. Haverok, barátok nincsenek itt. A napokban elmentem két helyi pub-ba. Voltak páran ,de csak férfiak...nők? max a pultosok...

30 ezres a város, de péntek éjjel ilyen üres utcákat én még nem láttam, max abban a még kisebb városban, ahonnan jöttem.

Oké hogy a január halott, meg hideg van, de ennyire?

Online társkeresőzök, nem várok tőle sokat, de időtöltésnek jó.

Háziállatot nem akarok venni, hiszen pont a társasági élet hiánya miatt nem tudom, hogy meddig maradok itt.

Nem magamtól választottam ezt, a barátnőm hagyott el, közösen költöztünk ide pár hónapja, de a kapcsolat tönkrement, és ő elköltözött.

Üresnek érzem az egész életem, egyedül kelek, egyedül fekszek, nincs ember akihez szóljak, bár egyetlen randin voltam azóta, s bár jót beszélgettünk, sajnos nekem nem jött be a lány. De nem is biztos hogy vágyom egy új komoly kapcsolatra, barátokat, haverokat szeretnék, társaságot.

Sokan írták régebbi kérdésimnél hogy tegyél érte: teszek.

Moziba járok, uszodába, konditerembe, pubokba, eddig nulla siker.

Ha legalább egy lány lenne aki tetszik, és hajthatok rá, udvarolhatok neki, és ő eszt szívesen is fogadná, a lelkem is megnyugodna.

De most csak az van, hogy egyedül vagyok teljesen, szánalmasnak érzem magam, és emberileg nincs bennem az hogy a társadalomba való lennék.

2017. jan. 29. 08:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A költözés csak egy javaslat volt. Előbb/közben magaddal tedd rendbe a viszonyodat. (Hallgass Szabó Pétert, Brian Tracyt, Csernust, olvasd a könyveiket. Időtöltésnek sem utolsó.)
2017. jan. 29. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:
...már hallom is Csernus reagálását / gondolatát erre, a tv-ből / youtube-ról: "te egy puhap. cs vagy".... Ahhh... Azért akármit ne ajánljunk a kedves kérdezőnek...
2017. jan. 29. 20:50
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát, Csernus kicsit kemény, de ha a kérdező bevállalja.... :-)
2017. jan. 29. 21:53
 14/22 A kérdező kommentje:

Nincs bajom a kemény stílussal, csak rádöbbentene végre valami hogy mi lenne a jó irány.

Amúgy elolvastam a bevezetőjét csernus a férfi c. könyvnek, de abbahagytam utána, mert csak rosszabban éreztem magam, mikor arról írt, hogy kel fel reggal a barátnője mellől, hogy cirógatja stb...hát nekem most pont ez nem kéne...olvasni, hogy más hogyan boldog..

2017. jan. 30. 07:37
 15/22 anonim ***** válasza:
De ha végig olvasnád, talán segítene abban, hogy eldöntsd mit is akarsz.
2017. jan. 30. 08:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Mindenkinek mondom aki depressziós....

Ha változtatni szeretnél csak rajta , mert nem fog az ajtón kopogtatni hogy szebbé tegye a szomorú , zord napjaidat. Tegyél a változásért, boldogságodert!! :)

2017. jan. 30. 08:54
 17/22 A kérdező kommentje:

teszek érte most is!

de nem érzem azt hogy ha elmenekülök innen másutt jobb lesz...jelenleg. aztán ez lehet később változni fog.

Nem olvastam végig ez igaz. De egy szingli ember ha folyamatosan arról olvas hogy másoknak milyen jó hogy van valakije, és kapcsolatban vannak, az elég derogáló.

2017. jan. 30. 09:39
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

Az a bajod, kérdező, hogy a nagy Ő-re pályázol. Hibás stratégia. Egyrészt, mert a csajok lelkivilágát csak tőlük maguktól tudod megtanulni, s ezáltal csajozni is csak tőlük tudsz megtanulni, másrészt pedig azért, mert az élet nagy játékos. Ad, amikor amúgy is van, és elvesz, ha amúgy is a padlóra kerültél már.

Alkudj meg egy kevésbé "bejövős" kiscsajjal, aki megszínesíti az üres óráidat. Tanulsz is tőle, így ha végre valóban megtalálod az igazit, nagyobb eséllyel tudod majd megtartani. És ki is virulsz tőle, így sokkal nagyobb eséllyel indulsz megtalálni Ő-t.

2017. jan. 30. 11:17
 19/22 A kérdező kommentje:

tagadhatatlan. de nem vagyok görcsös. szimplán csak szürke.

Lett volna egy lány, akivel vígasztalódhattam volna, de nem jött be sem küllemre, sem belsőre. Úgy voltam vele, miért használjam ki, és esetleg törjem össze belül őt? nem elég hogy nekem így is rossz?

Sajnos aki viszont vonz engem, és vele akár csak szexet, akár komolyabbat is el tudnék képzelni, neki van valakije állítása szerint, ezért hiába kopogok nem nyit ajtót :/ ha érted..mert nem engem vár.

2017. jan. 30. 11:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Fogalmazd át a végét;

ezért hiába kopogok nem nyit ajtót :/ ha érted..mert nem TUDJA, hogy engem vár.

Így mindjárt más a leányzó fekvése.

2017. jan. 31. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!