Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek meg a szerelmetekért?
Meddig utaznék el?
Nincs km határ, inkább úgy fogalmaznék, hogy az az optimális, ha meg tudjuk tenni, hogy délután kitaláljuk, hogy este találkozzunk, és nem kell külön, több napig szervezni a találkát.
Most a párom a szülővárosomtól 60 km-re lakik, de arra nincs busz, kerülővel kell mennem, 3-4 óra vonattal az út, simán vállalom érte. Ha otthonról tudok menni kocsival, az tök jó, akkor csak 1 óra az út. De ez csak péntekenként van, hétközben Pestről a koleszomból bármikor át tudok ugrani hozzá, olyan 40 perc vonatút, az alatt pont tudok olvasni kicsit.
Szóval heti szinten utazok hozzá/miatta összesen ~5 órát kb. Sose okozott gondot.
Elköltöznétek a szülővarosotokból csak azért, hogy együtt érhessetek?
Természetesen. Utálom ezt a porfészket :D Elég nagy ahhoz, hogy zajos és ronda legyen, de túl kicsi ahhoz, hogy bármi érdekes történjen itt. A párom meg egy pici faluban lakik, ami csendes, erdős, nyugodt, gyönyörű, mégis negyed órára már van nagyváros, ahol vannak lehetőségek, és Pest is alig félóra kocsival.
Már tervben is van, hogy hozzá költözök.
Lemondanátok a vagyonotokról? (szülők kitagadnának, stb)
Egyrészt azért ez nem ilyen egyszerű, mármint kitagadni a gyereket. Másrészt a szüleim imádják a páromat. Harmadrészt természetesen lemondanék érte a pénzről, ha úgy alakulna.
23L
#12 vagyok
Tulajdonképpen mi a nem hasznos a válaszomban? Elfogadom én a leszavazást, nincs azzal baj, csak nagyon meglepett, és nem értem. Aki lepontozott, az meg tudná indokolni? Vagy megmondani, hogy mi rosszat írtam? :D
Bármit, ami józan gondolkodás hatálya ala esik. Nyilván nem költöznék el Gröndlandra, mert életem párja kitalálta, hogy holnaptól fókavadász lesz, de ha pl. munkát kap a világ másik felén és nekem is van lehetőségem, akkor megyek vele. Tehát távolság és költözés csak extrém esetben akadály.
A kitagadást simán bevállalnám, bár nem valószínű, szüleim mindig mindenben támogattak, gondolom előbb-utóbb vele is megbékélnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!