Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miként látjátok, a mai nők nem a vékony, gyenge alkatú, olykor beteges megjelenésű, elméleti pasikat kedvelik inkább?
Nőként, anyukaként megvagyok döbbenve, hogy környezetünkben főleg ilyen nyüzüge pasikkal vannak a nők együtt. Egészségügyi munkám során is ezt tapasztalom, de gyermekeim iskoláiban is, 90 százalékban ilyen apukák vannak. Még az erősebb alkatú nők mellett is.
Nagy részben szótlan, a sarokba megbúvó apukák, akiket egy erősebb szél elfújna. :-(
Meglehet, ez a jelenség a fővárosra jobban jellemző. Ezt nem tudom eldönteni, itt ezt látom.
Én átlagos, mondhatom sportos vagyok. Férjem viszont magas, erős alkat. Udvarias, kulturált, tanult, de mégis temperamentumos, férfias jelenség. Ki is tűnik az említett sorból. Nem mondanám óriásnak a 185 centijével, inkább átlagosnak. De ez mégsem jó, mert a mai átlagpasik közé nem sorolható. :-)
Két gyermekünk osztályaiban még egy-egy ilyen apuka van, a többi mind nyüzüge típus. Elég furcsa, amikor rendezvény van. Nem egy, nálam kisebb apuka is lézeng ott. :-o (én 165 magas vagyok)
Miért nem a férfias férfiakat válasszák a nők? :-o
42N
6!
Sok 180 cm alatti kiütne téged úgy hogy nem nagyon kellnél fel, akkor megment a 180 centid ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!