Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Őszintén mi a véleményetek a női kezdeményezésről?
"tutira tudnám ,hogy nincs neki senkije,és nem csak szórakozik velem.Illetve valóban érdeklem"
NA, ezek sajnos csak a kezdeményezés UTÁN derülnek ki.
Azért nincs probléma, mert ezt hamar meg lehet beszélni.
Üdvözlet, hölgyeim, az egyenjogúságban!
Ezért küzdöttetek, nem? Na, akkor használjátok is ki az előnyeit!
Az a bajom, hogy azt hiszem én nem vagyok képes utalgatni meg buta köröket futni, mert gondolom lazán poénosan a tárgya tudnék térni:) Igazából az a kérdés, hogy kivághatja-e ez a biztosítékot egy pasinál?
Normál esetben határozott, ami a szívemen az a számon típusú nő vagyok.Nem szeretek köntörfalazni:)
Az egyenjogúságról annyit, hogy nekem ez nem okozott problémát sok a benga pasi akiket hatszor átugrok. Férfiakkal dolgozom együtt, és szerintem én vagyok köztük a legtökösebb.
Nálam teljesen oké. Persze ha nem tetszik a nő, akkor akkor se fog sokkal jobban tetszeni ha kezdeményez. De kicsit igen.
Elvileg a férfi kezdeményez, tehát ha olyan szituációban vannak, amikor ez kézenfekvő lenne, akkor ha tetszene a férfinak a nő, akkor már kezdeményezett volna. Ha viszont valamiért kétes a helyzet, például a nő sokkal fiatalabb, vagy olyan a stílusa, amiből élő ember le nem vágja, hogy érdekelné a nőt, akkor jól működhet.
Mindegyik fenti eset előfordult már velem, szerintem érdemes megpróbálni, hacsak nem veszi valaki nagyon rosszul az esetleges udvarias visszautasítást. 42F
Nagyon pozitív dolog, ha egy olyan nő kezdeményez aki nekem is tetszik az egy hihetetlen feldobó érzés, ami után akár napokig is képes vagyok vigyorogni, és "minden szép és jó".
A vadászatot pedig egyes nők találják ki (a cosmo és hasonlókból kiindulva), és azt mondják, hogy ezt férfiak mondták (pedig nem), hogy így magyarázzák ki, hogy ők miért nem tesznek semmit.
"kivághatja-e ez a biztosítékot egy pasinál?"
Nem kell lerohanni.
Beszélgess vele, mosolyogj... és, ha jól alakul, hívd el valahová. Akár a közeli büfébe.
"Szerintem ha egy nő kezdeményez, az csak pozitív visszajelzést kaphat."
:DDDDDDD Ez vicces volt, köszi!
"csak pozitív visszajelzést kaphat"
Finomítsuk kicsit: 90%-ban pozitív visszajelzést kap. Minden vicc nélkül.
Míg, ha férfi kezdeményez, akkor manapság 99%-ban útszéli goromba, durva, alpári választ kap. Vagy csak hazugságot (van párom, stb).
Jó, tudom, itt nem. Itt senki sem ilyen.
De az életben meg igen.
Én szeretem,azwrintem nincs benne semmi rossz sem. Ha már annyira elvárt az egyenjógúság,akkor az 100%-os legyen.
Sajnos én már kicsit el is vártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!