Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi a véleményetek a női kezdeményezésről?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok hozzá, ha egy nő kezdeményezne nálatok?

Ha nem mertek kezdeményezni akkor mivel segítitek, vagy hogyan utaltok rá, hogy örülnétek egy kis segítségnek? Létezik olyan, hogy egy férfi a nőtől várja a kezdeményezést?

2017. jan. 30. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
32%

Én sosem vártam el és nem is tetszik, ha a nő kezdeményez... az az én dolgom, ebben maradi vagyok.

Ha, valaki meg nincs annyira tökös, hogy lépjen, az nem érdemel nőt...Szerintem.

2017. jan. 30. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha egy nő elkezdene velem beszélgetni, vagy kérdezni rólam, pl. egy eseményen. Bizonyos szempontból mindig a nők kezdeményeznek, csak a helyzet és a nő válogatja, hogy milyen jeleket küld a férfinak, hogy "szabad az út". Én pl. régebben találkoztam egy lánnyal még anno diákmunkán, ebédszünet volt, és én elmentem egy csendesebb helyre a gyárba, de ő utánam jött mellém ült, pedig ott nem volt senki a környéken. De csak pár szót beszéltünk, akkor még egy kis hülye voltam, hogy nem éltem a lehetőséggel.

Más példát említve: közeledsz felé, megszólítod, hozzáérsz, vagy csak egyszerűen beszélgetést kezdeményezel, ha neked is szimpatikus és bejön, akkor miért ne tennéd? Nincs itt meghatározva, hogy kinek kell kezdeményezni, nem is értem ezt az egészet, bárki kezdeményezhet, ha szeretne elérni valamit, ha nem akkor már megette a fene...

Mint mondtam, a nők mindig küldenek valamiféle jelet a másiknak, akár öntudatlanul is. Ez nem arról szól, hogy örülünk-e vagy sem, még szép, hogy örülnénk neki, mert akkor felszabadultabban menne az egész beszélgetés, flörtölés. Ha ilyen bizonytalan a nő, akkor én úgy veszem, hogy nem is szeretne sok mindent az illetőtől, vagy annyira fél, hogy magában nem biztos.

24F

2017. jan. 30. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki hogyan van vele, nálam mindig a nők kezdeményeztek. Félre értés ne essék, átlag, vagy alatti pasi vagyok, csak nagyon lusta. Egy szemezésig még eljutottam, de felállni,odamenni, dumcsizni már fárasztó.
2017. jan. 30. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Undorító egy dolog. Rib...ok csinálják csak!

De az ilyen semmirekellő szerencsétlen szarok miatt van ez is, mint az itteni férfiak többsége! Egy férfi igenis legyen férfi és lépjen már ha kell!

2017. jan. 30. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Kezdeményeztek már, ettől függetlenül még nem mentünk automatikusan az ágyba, ahogyan itt sokan elképzelik (akik panaszkodnak, hogy a nők soha nem kezdeményeznek, pedig akkor milyen könnyű dolguk lenne). Attól, hogy a nő teszi meg az első lépést, férfiként ugyanúgy tudnod kell kommunikálni, irányítani az interakciót és folyamatosan egyre intimebbé tenni azt (verbálisan és nonverbálisan is).
2017. jan. 30. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!