Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hogy van bőr a pofikát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy van bőr a pofikátokon mindent azzal megoldani, hogy nem válaszoltok?

Figyelt kérdés

egy év aktiv társkeresőzés után... amikor érzem, hogy szabadulni akarnak tőlem, felis ajánlom, hogy hagyjuk abba... arra sem reagáltok! Ennyire nincs lelkiismeretetek? Ti tényleg ilyenek vagytok?

Hogy lehet az, hogy itt gyakorin már több pasitól láttam olyan kérdést, hogy "rámirt a lány, de szegény dagadt, mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg?" - ti meg halál lazán leszarni is leszartok minket.

Arra véletlenül sem gondoltok, hogy érző élőlény van a túloldalt??

2017. febr. 13. 22:48
1 2 3 4 5
 31/43 Diavolino44 ***** válasza:
10%

En teljes mértékben egyetértek veled, ugyanis a nem válasz es az, hogy választ sem irnak az ket teljessen különböző dolog!!! Kb 150 levelet küldtem szét ket hónap alatt. nem akartam Budapestről rairni valakire aki Kecskeméten lakik sztem ez igy korrekt. A nők nagy része nem válaszolt, es összesen egy lany volt aki azt irta, hogy nem egymást keressük.

Ha bárki kérdezi, csak a szuper kommunikációs képességű es a szuper jokepuek azok akik sikeresek férfiként a társkeresőn.

Csak annyit értem el, hogy az önbecsülésem a béka se.ge alá esett. Mióta töröltem magam es élőben szólítok le lányokat szerencsére sokkal tobb sikerem van. Szoval neked is ezt ajánlom!!

2017. febr. 14. 00:30
 32/43 anonim ***** válasza:
68%
Arra senki nem gondol, hogy ezek a lányok is havi 100levelet kapnak? Mindenkit 3-4 levelezésen keresztül lekoptatni fárasztó lehet.
2017. febr. 14. 00:40
 33/43 anonim ***** válasza:
97%

Azt mondod, te nem olyan vagy, kérdező.

Hát, mit nem mondjak, a kérdésed megfogalmazása elég számonkérős, bunkó hangneműre sikeredett, ilyen szempontból nem csodálom, hogy ha máskor is olyan a stílusod, amiből ezt ki lehet olvasni, pár üzenet után inkább hanyagolnak téged. Senkinek sem kell zaklató, nem-ből nemértő, online sem, nemhogy mondjuk a magánéletben, mint itt az egyik válaszoló írta. Ha valaki nem ír vissza, nyilván nem vagytok egymáshoz való. Mindenki kap elutasítást, de ez nem azt jelenti, hogy utálkozni kell. Majd találkozol azzal, akivel kijöttök.

2017. febr. 14. 00:46
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

29-es: :D

Pont ma kaptam mindkettőből egyet szinte egy időben. Egyik a "nem ismerkedem" után leriibancozott, másik nyomatta, hogy "miért?", "ez még mindig nem válasz, miért?".

És ez az oldal nem társkereső. Akkor ott mi lehet.

2017. febr. 14. 01:22
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Na ja, ahogy te általánosítasz, úgy általánosítanak azok a lányok/nők is, és egy kalap alá vesznek téged is. Ahogy te.
2017. febr. 14. 01:27
 36/43 anonim ***** válasza:
93%

"hogy van bőr a pofikátokon"

Na ezért. Ez a stílus senkinek sem hiányzik.

Normális ember továbblép.

2017. febr. 14. 01:41
 37/43 anonim ***** válasza:
89%
"hogy van bőr a pofikátokon" nem alád feküdni?
2017. febr. 14. 02:41
 38/43 anonim ***** válasza:
0%

#31 te balf#sz :D

3 lánykával beszélgettem itt, és nekem kellett "visszautasítani" őket.

Komolyan, mondj már 1-2 nevet, akivel érdemes beszélgetni..

Mondjuk egy közepes 8-ast azé' hoz.

2017. febr. 14. 02:45
 39/43 anonim ***** válasza:
15%
Mert még ennyi gerinc sincs bennük, és az alapvető udvariasságot sem ismerik.
2017. febr. 14. 07:38
 40/43 anonim ***** válasza:

"Arra senki nem gondol, hogy ezek a lányok is havi 100levelet kapnak? Mindenkit 3-4 levelezésen keresztül lekoptatni fárasztó lehet."

1.) havi 100 levél az napi kb. három. Azokra írni egy sablon "bocs, de nem" választ kávészünettel együtt talán van 3 perc. Ennyibôl állna az, hogy minmális szinten emberszámba vedd a másikat.

2.) mi a manóért kéne 3-4 levelezésen keresztül lerázni valakit? Egyszer kell neki írni egy választ. Ha nem fogja fel, és tovább rpóbálkozik, akkor már nyugodtan lehet válasz nélkül hagyni, hiszen te már korrekt coltál vele.

3.) ha korrektül utasítasz el valakit, akkor már csak azért is kisebb az esélye, hogy barom módjára fogja lereagálni. A korrekt elutasítást a férfiak nagy része el tudja fogadni. Azon viszont, hogy oly szinten emberszámba nem veszik az embert, hogy egyáltalán válaszra se méltassák az embert, azzal már a zsinórban X-edik eset után az amúgy teljesen normális embereknek is a töke ki tud lenni.

4.) ha az a kb. max fél percet nem vagy képes rászánni az életedbôl, amit egy sablon nem válasz elküldése jelent, akkor ne nyisd meg és ne olvasd el a levelet. Minden álatalam ismert társkeresô, chat, közösségi oldal kiírja, hogy megnyitották-e a leveledet. Ha azt látom, hogy meg se nyitotta, akkor tudom, hog most neki bármi okból nem aktuális, tehát akkor ez nem személyes.

De ha arra van ideje és energiája, hogy elolvassa a levelemet, akkor onnantól kezdve az már a személyemnek szól, ha egy válaszra se tart méltónak ôhercegnôsége.

5.) csak egy kis logikus belegondolás: ha korrektül kezeled a másikat, akkor nem égeted fel magad mögött a hídakat. A legyöbb nô felszabadul társkeresôre, és azt látja, hogy "húú, itt aztán folyamatosan több levél jön, mnt amennyivel érdemben foglalkozni tudok, akkor itt nyugodtan lesz@.rhatom a pasikat, mert úgyis jön másik". A helyzet az, hogy idôvel nem jön: a társkeresôkön is csak véges számú férfi van, és a kezdeti rohamok után bizony jelentôsen alább fog hagyni a roham. És akkor a csajok ott ülnek már akár évek óta a társkeresôn, és szidják a társkeresôt, hogy na vajon miért nem találtak még megfelelô párt.

És erre szokták a csajok azt mondani, hogy akit egyszer elutasítottak, attól úgyse akarnának semmit. Ez egy baromság, elvégre úgy utasítottad el, hogy lényegében nem is tudtál róla semmit, csak pl. épp vlt egy másik, ígértesebbnek tûnô pasi, vagy az elsô levele aznap épp nem tudott megfogni.

Nekem nem egy olyan lány volt, aki elsôre elutasított akármilyen okból (épp volt más a láthatáron, nem feleltem meg valami olyan követelménynek, amirôl akkor azt hitte, hogy húú, de fontos neki, stb.), aztán X idôvel késôbb meggondolta magát. Teszem azt a jelenlegi barátnôm is ilyen volt - és jelenleg irdatlan boldog velem, pedig elsôre ô utasított el engem (korrektül és egyenesen), mert akkor épp úgy volt vele, hogy neki nála idôsebb férfi kell. Aztán a társkeresôzés közben rájött, hogy az semmire se garancia.

De ehhez az kellett, hogy ô anno korrektül viselkedjen.

Volt nem egy olyan is, aki anno válaszra se méltatott, aztán késôbb úgy tett volna, mintha mi se történt volna.

Na ezek a csajok onnantól kezdve a "dugásra talán még jók lesznek, amíg találok egy normális nôt" kategóriában voltak.

2017. febr. 14. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!