Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hogy van bőr a pofikát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy van bőr a pofikátokon mindent azzal megoldani, hogy nem válaszoltok?

Figyelt kérdés

egy év aktiv társkeresőzés után... amikor érzem, hogy szabadulni akarnak tőlem, felis ajánlom, hogy hagyjuk abba... arra sem reagáltok! Ennyire nincs lelkiismeretetek? Ti tényleg ilyenek vagytok?

Hogy lehet az, hogy itt gyakorin már több pasitól láttam olyan kérdést, hogy "rámirt a lány, de szegény dagadt, mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg?" - ti meg halál lazán leszarni is leszartok minket.

Arra véletlenül sem gondoltok, hogy érző élőlény van a túloldalt??

2017. febr. 13. 22:48
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
79%
Ez mindenhol így van. Az ember, ha akar válaszol egy levélre. És nevetséges, ha valaki nem érti meg azt ha nem és hisztizik.
2017. febr. 13. 22:50
 2/43 anonim ***** válasza:
81%
Én nem társkeresőzöm, de itt a pasik' szoktak szó nélkül eltűnni, nem mimntha sokkal beszéltem volna eddig is. Ezután, pedig végképpen nem.. csak jeleztem.
2017. febr. 13. 22:53
 3/43 anonim ***** válasza:
88%
Neked se kötelező rám írni, nekem se kötelességem válaszolni, ha nincs kedvem. Nem tartozom egy idegennek elszámolással, hogy kivel beszélgetek és kivel nem..
2017. febr. 13. 22:56
 4/43 anonim ***** válasza:
24%
Mi?
2017. febr. 13. 22:56
 5/43 anonim ***** válasza:
79%
Jaj de morci valaki....
2017. febr. 13. 22:57
 6/43 anonim ***** válasza:
8%
hahh 2eves kapcsolat utan se koszon el:)) ugy kell kiszedni belole hogy van mas...idegen nőtol meg mit varsz??
2017. febr. 13. 22:59
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

1. Egy idegennek nem tartozik elszámolással.

2. Számára te csak egy valaki vagy az internetről. Ha még nem is találkoztatok, egyáltalán nem vagy megfogható.

2017. febr. 13. 23:01
 8/43 anonim ***** válasza:
74%
Felesleges felizgatni magad ilyen fäszságokon.
2017. febr. 13. 23:02
 9/43 anonim ***** válasza:
93%
Én meg sok év vergődés után feladtam, a pasik nagy része képtelen felfogni, hogy a "nem" az nemet jelent. Ráadásul én még soha életemben nem láttam olyan pasit, aki felfogta volna, és lekopott volna az egyértelmű "nem" után. Ha eltűnök, akkor legalább tahónak gondolnak és lemondanak rólam, nem koslatnak utánam tovább. Ez mindig beválik. Senkinek nem fogok könyörögni, hogy ugyan akadjon már le rólam.
2017. febr. 13. 23:06
 10/43 anonim ***** válasza:
97%

Jó ég! Tudod hány fickóval szakad meg úgy a levelezésem, hogy tegnap délben még írt, az esti levelemre meg már nem válaszolt? Vagy tegnap randiztunk, aztán többet soha nem keresett? És? Amit közölni akart, azt közölte: nem kíváncsi rám, nem akar velem további kapcsolatot. Megértettem.

Hogy ebben a formában közölte a mondanivalóját, róla szól, nem rólam. Ettől én még tudok nyugodtan aludni.

2017. febr. 13. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!