Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy van bőr a pofikátokon mindent azzal megoldani, hogy nem válaszoltok?
egy év aktiv társkeresőzés után... amikor érzem, hogy szabadulni akarnak tőlem, felis ajánlom, hogy hagyjuk abba... arra sem reagáltok! Ennyire nincs lelkiismeretetek? Ti tényleg ilyenek vagytok?
Hogy lehet az, hogy itt gyakorin már több pasitól láttam olyan kérdést, hogy "rámirt a lány, de szegény dagadt, mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg?" - ti meg halál lazán leszarni is leszartok minket.
Arra véletlenül sem gondoltok, hogy érző élőlény van a túloldalt??
1. Mi a francert kell általánosítani?!
2. Nem társkeresőzöm, soha nem is próbáltam.
3. Ettől független én úgy gondolom, hogy mindenki eldönti saját maga, hogy kinek válaszol vagy épp kinek nem, nehogy már egy idegennek kelljen beszámolnom arról, hogy mit miért csinálok. Ha nincs kedvem, akkor nem válaszolok, ez ennyi.
Abba is bele kéne gondolni, hogy lehet túl sablonos, amit írsz és naponta több ilyen üzenet is érkezik 1-1 társkeresőn aktív nőhöz és már egy idő után halál unalmas mindig ugyanazt a hasonló szöveget olvasni és válaszolgatni.
Nem kéne ilyenen így felszívni magad és egy kalap alá véve szidni az összes nőt. Ettől kötve hiszem, hogy többen válaszolnának..
sajnos túl régóta ez megy, hogy az ember ne kezdjen el általánosítani. Úgy érzem, amint láttok egy jobb képű pasit, rögtön beindulnak a hormonok, és őhozzá orientálódok, a másikat meg jól le se szarjátok. Rosszabbak vagyok, mint a pasik!
Úgy látszik, a lányok mégsem olyan tündérek, mint a mesékben :(
Ha te általánosítasz akkor énis.
Mi a fa(sz)ert válaszoljak amikor ugyse értetek egy NEMből,meg még magyarázkodjak is egy idegennek miért nem akarok ismerkedni.
N25
Kérdező,én megértelek teljesen,ne vicceljetek. Van/volt több csaj is,akikkel egy jó ideje ismerjük egymást élőben,sokat voltunk közös helyeken,beszélgettünk is bőven.
Még akkor sem hajlandó egy csaj se válaszra méltatni egyáltalán,hát ráadásul úgy hogy az ő érdeke lenne igazán a dolog,és én segítenék neki.Válaszra sem méltat...
én sosem reagáltam csúnyán azoknak, akik megmondták, hogy "nem".
És amúgy hihetetlen, hogy minden nő ezzel jön, 21 éves, gyerek, de ő már rögtön olyan élet tapasztalt "a pasik nem értik meg" úristen, hát itt tényleg ennyire kapatos minden nő???
Hőbörgött már a részeg "hódolód" a házad előtt, miután világosan megmondtad neki, hogy nem?
Taperolt már agresszíven a hódolód, miután világosan megmondtad neki, hogy nem?
Fenyegetett már öngyilkossággal a hódolód, miután világosan megmondtad neki, hogy nem?
Írogatott napi szinten többször a hódolód, hogy megvenné a használt bugyid, meg hogy meg fog találni és elveszi tőled, miután világosan megmondtad neki, hogy nem?
Folytassam még, vagy így is érthető, hogy miért hajtok inkább tudatosan arra, hogy megutáljanak, aztán akkor békén hagyjanak?
"hát itt tényleg ennyire kapatos minden nő???"
Én még csak egy sört ittam vacsora után, szóval én még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!