Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy van bőr a pofikátokon mindent azzal megoldani, hogy nem válaszoltok?
egy év aktiv társkeresőzés után... amikor érzem, hogy szabadulni akarnak tőlem, felis ajánlom, hogy hagyjuk abba... arra sem reagáltok! Ennyire nincs lelkiismeretetek? Ti tényleg ilyenek vagytok?
Hogy lehet az, hogy itt gyakorin már több pasitól láttam olyan kérdést, hogy "rámirt a lány, de szegény dagadt, mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg?" - ti meg halál lazán leszarni is leszartok minket.
Arra véletlenül sem gondoltok, hogy érző élőlény van a túloldalt??
Ráírtál 100 nőre az .. 1millióból?
Az összes rbanc!!!!!!!!!!
Én írtam azt a választ. Hááát..
Az első egyetemi csoporttársam volt.
A második az exem "haverja".
A harmadik ugyanabba a középsuliba járt, mint én, 2 évvel fölöttem.
A negyedik meg valami random ember volt az egyetemről, azt hiszem 1 évvel járt fölöttem.
Meg volt még egy tanárom aki molesztált általánosban (igaz végzősként), nem tudom, az számít-e. Neki is mondtam, hogy ne, őt se különösebben érdekelte.
Ja, meg még volt egy csomó, aki csak jópofizott a "nem" után, de abból legalább bajom nem lett, csak nem értettem őket (meg az említett esetek miatt tartottam tőlük azért)
#19-es voltam
"én sosem reagáltam csúnyán azoknak, akik megmondták, hogy "nem"."
Ez te vagy, de igen sokan nem ilyenek, és már nem is akarják megkockáztatni, hogy utána 25 levelet kapjanak, hogy miért nem, egyre ordenárébb hangnemben.
Ne húzd fel ezen magad. Semmivel nem tartoztok egymásnak. Amúgy a pasik is űzik a szó nélkül lelépek sportot, csak azt nyilván nem írják ide ki.
Voltam fent társkeresőn, rengeteg pasi még arra is képtelen, hogy adatlapot olvasson, az elején mindenkinek reagáltam, hogy ne haragudjon, de az adatlapomon található "kit keresek" fül nem viccből van. Erre vagy olyan válaszokat, hogy egy k.va vagyok, vagy pedig belement, hogy de miééérrrrt? stb stb.
Nos ezek után simán megtettem, hogy nem reagáltam aki arra is lusta volt, hogy olvasson.
Nem vagyok nő, de nem sűrűn hagynak válasz nélkül sem..:D
Esetleg gondoltál már arra, hogy... mondjuk hulladék a szöveged, esetleg tényleg nagyon nyilvánvaló jeleket kaptál egy nemleges válaszról? :)
Komolyan, akivel 3 sornál többet beszéltem, megmondom, hogy nem. Viszont tényleg van, hogy a "nem írok többet" legjobb megoldás, hisz beszélgettünk, rájöttem hogy szegény retard, most mit mondjak neki? Sry, buta vagy, még dugni se lennél jó?:/
Egyszerűen közömbös leszek vele, aztán egy "oké"-val lezárom. Jobbik esetben ő nem válaszol :)
A "szijamizu" szintű üzeneteket konkrétan sehogyan sem tudom értékelni. Lehet 10/10 lányka, sajnos kizáró ok :S
Nehéz ám normális lányt találni, még ha csak egy éjszakára is higgyétek el.. :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!