Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is telibe le 💩 - a "Valentin napot", ha van párja- ha nincs! Mert az a Bálintoké! A szerelem pedig nem erről szól!?
Jah,meg 14 éve halt meg Dolly,az első klónozott birka.
R.I.P. Dolly
Anyukám aki 56 évesen halt meg daganatban 2án holnap lesz a temetése. Nekem a holnapi nap erről fog szólni. :'(
És a további ilyen sz..r nap pedig az emlékezésről.
Ahha, egész évben szeretem a párom, de ezen az egy napon tüntetőlegesen leszrom,ÉN ÉN UGYAN biztos nem veszek semmit há ho hö
Mi elmegyünk vacsizni borozgatni, ünneplünk egy picit.
Soha nem értettem az ellenzőket, mitől teher ünnepelni?? Egymást??
Nem én biztos nem veszek semmit a szerett személynek, sőt mindenáron totálhétköznapi napot csinálok, hogy véletlenül se legyen különleges, pfujj
és a poén h az ilyenek tényleg nagyra vannak attól, hogy ők ugyan meg nem köszöntik a párjukat. Mire kell büszkének lenni ezen?
Szerintem nem jó ez, ha ennyire látványosan fújol meg gyűlölközik az ember.
Mi sem szoktuk különösebben ünnepelni a dolgot, de szerintem nagyon is romantikus kezdeményezés. A karácsony a szeretet ünnepe - nyilván a családodat sem csak karácsonykor szereted jó esetben, de azért jólesik az a néhány nap, ami tényleg arról szól, hogy a hétköznapi dolgokat levetkőzve az együttlétet, a családi kapcsot ünnepeljük.
Ugyanilyen elven miért fáj a valentinnap? Nyilván egész évben szereti az ember a kedvesét, de szerintem semmi baj nincs egy plusz nappal, amit ünneppé tett a világ. És még ha máskor a hétköznapok rohanása el is szürkíti a dolgot, ez egy remek emlékeztető, hogy mindig kell időt szakítani egymásra. :)
nagyon szépen megfogalmaztad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!