Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is telibe le 💩 - a "Valentin napot", ha van párja- ha nincs! Mert az a Bálintoké! A szerelem pedig nem erről szól!?
Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 20:29
11/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom :D én kultúrált szerettem volna lenni, és egy rajzolt kaksit tettem ki.
2017. febr. 13. 20:38
12/27 anonim válasza:
Igen nagyívből tojok rá!! Egy szar lopott ünnep...
13/27 anonim válasza:
10. Arra nem a karácsony való ? :D
30/f
14/27 anonim válasza:
Ha nincs párom - mint pl. most - akkor nem érdekel különösebben, annyi, hogy igyekszem minél durvább zenéket hallgatni (már összeállt a valentin-napi playlist). Ha majd lesz valakim, akkor sem szeretnék nagy felhajtást, pici ajándék maximum és egész estés szeretgetés, ahogy más napokon is lenne.
15/27 anonim válasza:
Eddig még nem volt alkalmam "megünnepelni" a Valentin napot, nem is volt és nincs is kivel. Igazából nem is érdekel.
16/27 anonim válasza:
Nem ünneplünk a barátommal, főleg, mivel hétköznapra esik, nem lakunk még együtt, és mindketten reggel 8-tól este 8-ig iskolában vagyunk. Máskor pedig kiegyensúlyozottan szeretjük egymást.:)
17/27 anonim válasza:
Nekem ez az első Valentinom anyukám nélkül, mindig vett valami szivecskéset. 😄
Megnézem az eredeti My Bloody Valentine-t, és éneklem a végén a dalt.
18/27 anonim válasza:
Ép most megy a Rambo a mozi+-on, az a jelenet volt,amikor az unszimpatikus ember kizuhant a helikopterből. :) Hát igen, Ramboval ne szórakozzon holmi koszfészekbeli rendőr. :) A Predator jó film még, a legelső, főleg 5.1 hangzással. Inkább néznétek ti is ilyen filmeket, nem a szarentin nappal foglalkoznátok!
19/27 anonim válasza:
Nana! Óvatosan, van Valentin nevű ismerősöm is! 😃
20/27 anonim válasza:
Ugyanolyan nap, mint a többi, tehát igen, le×om. Azt viszont kevesen tudják, hogy ez a nap az epilepsziások védőszentje is (Szent Bálint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!