Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fér a fejembe, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fér a fejembe, miért érezhet így egy nő?

Figyelt kérdés

Bocs, kicsit hosszú lesz.

Az excsajommal 7-8 hónapja mentünk szét. Neki volt ez idő alatt egy fél éves kapcsolata, tulajdonképpen a másik fickóra nyergelt át rólam. Ettől függetlenül nem volt harag emiatt(más miatt, anyagi dolgok miatt igen, de ez most mindegy), mert korrekt volt, nem csalt meg, előre szólt, nekem is már eléggé tele volt a pohár, szóval nem nagyon szomorkodtam emiatt, volt is jónéhány alkalmi csajom azóta.

A faszi végül otthagyta a csajt, aki most próbálna visszajönni hozzám, de mondjuk nekem eszemben sincs komoly kapcsolatba kezdeni semmilyen nővel, így nyilván vele sem, szóval ilyen laza kapcsolat van kettőnk között.

A lényeg, hogy sokat beszélgetünk, őszinték vagyunk egymással(mindig is azok voltunk), szóval a kamuzás nem jön szóba kettőnk között, és mondott egy számomra teljesen megdöbbentő dolgot.

Hogy ez a fickó, akivel lelépett, egy címeres gyökér volt, soha nem volt őszinte, folyton kétértelműen beszélt vele, bizonytalanságban tartotta, csicskáztatta, mint egy szolgát, lealázta, a farka kicsi volt, tehát megdugni se tudta rendesen, egyáltalán meg sem próbálta kielégíteni, állandóan üvöltözött vele, basztatta, szóval egy igazi ütnivaló sz**ralak az én szememben az ilyen.

De ennek ellenére azt mondja az exem, hogy olyan hatással volt rá végig a csávó, és ezt szó szerint idézem a csajtól, hogy "elég volt, ha csak rámírt, és máris benedvesedtem".

Meg hogy én sose voltam rá ilyen hatással, annak ellenére, hogy velem sokkal jobb a szex, mert én csak berakom neki, párat lökök rajta és már visítva élvez.

Hát ettől így ledobta az agyam az ékszíjat teljesen.. :D Ez így mi?

Most tényleg arra gerjed be így egy nő, hogy szétalázzák, hogy nem veszik emberszámba, hogy mindenért basztatják, hogy hazudnak neki, hogy kihasználják, hogy fél év alatt max. háromszor tudott elélvezni, annyira önző nyomorék volt az ágyban ez a kispcsű? :D

Na ezt magyarázza meg valaki, mert nekem ez már az épeszű gondolkodás határán túl van.. :D

2017. febr. 12. 23:06
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Ha nem komoly kapcsolatban gondolkodtok, akkor nincs is miről beszélni. Akkor egy ilyen nőtől ennyire is telik.
2017. febr. 13. 10:47
 22/44 A kérdező kommentje:
De ezt mondom, hogy én nem gondolkodok kapcsolatban, ő számomra egy barát, és ennyi, az meg egy másik dolog, hogy mivel régen együtt jártunk, és a szex jó volt mindkettőnknek, ezért szex is van, de én ezt is képes vagyok felnőtt módon kezelni.
2017. febr. 13. 11:07
 23/44 anonim ***** válasza:
79%

De, te is fogalmatlan kisgyerek és/vagy szexuális analfabéta vagy, ha komolyan elhiszel és kiírsz ide ilyeneket: "én csak berakom neki, párat lökök rajta és már visítva élvez" :'DDDDD Most már felébredhetsz, töki.

Amúgy az egész stílusod röhejes, végig azt hittem, hogy max. 18-20 éves lehetsz, nagyot néztem amikor kiderült, hogy 30+ ...

Címeres gyökérnek tűnsz te is (lehet, hogy vmilyen szinten tévedek, de nem tartom vszínűnek), a csaj meg mazo. Szereti ha lealázzák és az idiótákat szereti + vszeg soha életében nem dugták meg normálisan. Ennyi a történet, nincs ebben több. :D

2017. febr. 13. 11:33
 24/44 A kérdező kommentje:

Sz**r ügy, ha neked is órákig reszelgetni kell egy csajt ahhoz, hogy valahogy elélvezzen. De érdekelne, hogy mitől van ilyen intenzív sggfájásod, hokigyuri, mesélj, mit vettél ennyire a szivedre abból, amit írtam? Talán csak nem téged is mikropénisszel vert meg a sors? De bizony, erről lesz itt szó, hát el is hiszem, hogy neked hihetetlen, hogy egy nő egy normális méretű faroktól fél perc alatt is elélvez :D

Na menjél szépen, keresd meg a csipeszed meg a nagyítód, és szórakoztasd inkább magadat, minthogy itt osztod azt a nagyon kevés észt, ami neked jutott :D

2017. febr. 13. 11:54
 25/44 anonim ***** válasza:
Na, csak igazolod, amiket írtam. ;)
2017. febr. 13. 11:59
 26/44 A kérdező kommentje:
Ne vergődj már itt, b-zigyuri, mondom menjél inkább recskázni. Vagy fizess be egy pénisznagyobbító műtétre. Ja, hogy arra sincs pénzed, közmunkás csikkszegedetésből nem telik ilyesmire. Nem gáz, adok, csak hagyd a felnőtteket beszélgetni, mert egyrészt semmi keresnivalód itt, másrészt meg ha anyád meglátja, hogy még a közmunka helyett is inkább itt b-szod a rezet, akkor nem fizeti ki többet a internetedet se, és akkor vége a troll karrierednek.
2017. febr. 13. 12:08
 27/44 anonim ***** válasza:
Ilyen megfogalmazással kétlem, hogy tényleg annyi a korod amit írtál és még teszel is a tűzre ahogyan reagálsz...Én nem akarlak megítélni ennyiből hiszen nem ismerlek, de azért egy ilyen nő, akit leírtál nyilván könnyen odaadja magát, szóval ne is csodálkozz, ha ilyeneket eltűr.
2017. febr. 13. 12:32
 28/44 A kérdező kommentje:

A kötözködő trollokkal úgy beszélek, ahogy megérdemlik.

Tudod, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.

2017. febr. 13. 12:38
 29/44 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy hogy beszélsz, engem nem érnek el a szavaid. Inkább csak sajnállak, nem csak úgy írom, hanem őszinte sajnálatot érzek irántad.
2017. febr. 13. 13:10
 30/44 Skullflower ***** válasza:
Kedves kérdező, szerintem olvass utána és tanulmányozd a női orgazmus működését, mert így az életben nem fogsz kielégíteni egyetlen nőt sem. A stílusodon sem ártana csiszolni.
2017. febr. 13. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!