Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép huszonéves lányok hány százaléka szingli?
Figyelt kérdés
Ezt találgattuk páran de megoszló találgatások keltek szárnyra . A társaságunk egyik tagja akinek adok a szavára viszont valami ilyet mondott: "Tekintve hogy ebben a korosztályban a ronda....akarom mondani érdekes külsejű lányok döntő többsége is kapcsolatban van, ezáltal a kifejezetten szép lányok közül csak azok szinglik akik pár perce szakítottak és éppen útban vannak a következő jelölt karjai felé"....Én nekem valóban tetsző lányt szeretnék (aki hát igen a kifejezetten szép kategóriába esik nagy valószínűséggel)azonban csak szinglire hajtanék rá tiszta lelkiismerettel....viszont ezek szerint kb akkor szerzek ilyen lányt miután fehér hollót fényképeztem?2017. febr. 12. 16:21
12/23 anonim válasza:
Eléggé felértékelt csoportról van szó, és az átlag "üresjárati" idő a kapcsolataik között max. pár hét szokott lenni. Kivéve, persze, aki egyedülálló szeretne maradni valamilyen okból. Százalékos aránnyal nem szolgálhatok.
14/23 anonim válasza:
Mi van mögötte... Bocsánat, inkább úgy lenne helyes, hogy mi nincs. Hát pl. tisztelet a másik nem iránt biztosan nincs.
15/23 A kérdező kommentje:
14es igen a nők csakis a tisztelet alapján választanak!! ha egy pózer partiarc megereszt egy szia cica van gazdád szöveget azt tuti elhajtják hiába villant egy bmw sluszkulcsot is akár....de egy még diszkóban is kifinomultan beszélő sráccal rögtön randiidőpontot egyeztetnek...erőlködj még mert szerintem nem ebben a világban élsz...
2017. febr. 12. 17:27
16/23 anonim válasza:
Akkor ez az egész kérdés igazából kamu volt és csak arra megy, hogy egy újabb kérdésben szidhasd a nőket meg leírd őket, hogy mindenki csak a pénzt akarja. Értjük.
17/23 A kérdező kommentje:
nem én kezdtem személyeskedni....szerintem ez ellenőrizhető...értő olvasók számára....
2017. febr. 12. 17:39
18/23 anonim válasza:
Ja értem, te is azt hiszed, hogy bunkózással majd találsz "szép, huszonéves barátnőt"? :D
Hajrá!
19/23 A kérdező kommentje:
méghozzá szinglit...de nem pártolom személy szerint a bunkóságot
2017. febr. 12. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!