Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Miért vagytok azok? Jól érzitek így magatokat?
Én azért vagyok az mert
1. nincs merszem odamenni egy lányhoz
2. nincs túl nagy baráti köröm, nincs honnan válogatni ismerősöket
3. szerelmes vagyok valakibe, tulképpen most más lány annyira nem is érdekel, de neki se merem elmondani..
És nem, nem érzem így jól magam :S
16/f
@15:29
Voltam már sajnos, épp azért lettem ilyen, ahogy Freud mondta "Ami nem öl meg erősebbé tesz"
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:09
Néhány éve én is így voltam, és hopp lett egy pasim. És nem változott semmi. SEMMI. Ugyanolyan depis voltam mint előtte. A párkapcsolat nem feltétlenül egyenlő a boldogsággal.
Szerintem egyszer kell legyen egy belső harmónia, meg kell találd saját magad. Akkor már minden magától megy. Véleményem szerint a szerelem csak egy kiteljesülése a boldogságnak.
Még valami. A fiúk nem nagyon szeretik a szomorú, depis lányokat, szabadulj fel. Ha nagyon görcsösen akarsz valamit, az nehezen lesz meg, inkább ÉLJ.
Én egyáltalán nem érzem így jól magam. Ha korábban lett volna kapcsolatom, akkor legalább elmondhatnám, hogy egy valakivel már összejött, így viszont lúzernek érzem magam. Korábban félénkebb voltam, ma már mindent megtennék, hogy összejöjjek egy lánnyal, ha lehetőségem adódna, de elég elszigetelt helyen lakom, baráti köröm is messze lakik.
Nekem egy párkapcsolattól nagyon megváltozna az életem, mégpedig jó irányba...
32/F
15:09
Néhány éve még képes voltam egyedül is boldogulni. Aztán egyetlen találkozás összetört néhány évre. Közben nem tudtam hol kivel ismerkedni és csak telt az idő és besavanyodtam. Jó lenne ha újra az lehetnék aki voltam.. Most már az egyetlen ami tartja bennem a lelket az az, hogy talán egyszer lehet nekem is szerelmem. Teljesen elkeserít amikor látom az utcán a szerelmes párokat, vagy akár a tv-ben.
Csak azért élek, hogy átélhessem milyen egy igazi kapcsolat. Milyen mindent átadni egy valakinek...
Valahol tudom, hogy nem hozna helyre mindent, de szinte minden pillanatomat az tölti ki, hogy mennyire szeretnék már valakit úgy meg nem tudom, hogy lehetséges-e a teljesség...
Nem jó ez így,de én már hozzászoktam.
Régóta szingli vagyok már és már nem is érdekel igazán a dolog.Ha Isten úgy akarja majd lesz ismét párom,lehet,hogy már sohasem.Bár azt mondják páran helyes pasi vagyok,de szerintem nem vagyok az.Egyébként nem vagyok szégyenlős típus,tudok flörtölni simán,csak már annyira nem hajtok erre.Nagyon kevés egyébként a rendes csaj szerintem. 23/F
Ha akarsz dumcsizni velem,szólj :)
23/F Én vagyok az előző is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!