Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Miért vagytok azok? Jól érzitek így magatokat?
Én most nem vagyok szingli, de pár éve voltam az, meggyőződésből. Elhittem, amit hirdetnek, hogy jó, ha az ember így él. Voltak persze előnyei, egy csomó pénzem volt, amit csak magamra költhettem, rengeteget találkoztam a barátnőimmel, sok sráccal szexeltem.
De igazából egy éven belül elszállt a fene nagy meggyőződésem. Magányosnak éreztem magam. Elkezdtem előre gondolkoni és felmerült bennem, hogy ahogy én meglátogatom a szüleimet segíteni, amiben kell, engem ki fog meglátogatni, meg ilyenek.
Nem is láttam még olyan embert, aki "igazi" szingli, szerintem egy természetellenes állapot, önző embereknek jó ideig-óráig. De mindenki rájön, hogy nem ez a megoldás az életre.
Én azért vagyok mert képtelen vagyok közeledni egy olyan lányhoz akit nem ismerek, de tetszik nekem. Félénk vagyok, és eddig csak viszonzatlan szerelemben volt részem. Sajnos akibe beleszeretek azoknak teljesen közömbös vagyok.
32/f
Vannak olyan időszakok, amikor egyedül a legjobb. Főleg szakítás után. Én most abban a fázisban vagyok, amikor már többé kevésbé elmúlt a fájdalom, helyreraktam minden gondolatomat, és megnyugodtam. És teljesen oké így is. Nem vagyok szerelmes, nem vagyok boldogtalan.
Ilyen békességet rég éreztem már. Talán érzelmileg ki is égtem kicsit a kapcsolat miatt. Túl sok volt a fájdalom. Több már nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!