Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szinglik! Miért vagytok azok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Szinglik! Miért vagytok azok? Jól érzitek így magatokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 09:47
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen. Az előző két válaszoló összefoglalta az élet filozófiámat. Én is egy kapcsolta után vagyok, ami rövid volt, de mégis kissé megviselt, hogy menyire hülyének néztek. Én még éltemben nem voltam ilyen boldog. Érettségi előtt vagyok, mindent nagyon jól megtanultam. most igazán úgy érzem, hogy mindenre képes vagyok.Eddig mindig kerestem valakit, és ettől voltam boldogtalan. most nem keresem, felismertem, hogy milyen remek emberek vannak körüllőttem, pókerezek, kirándulok, mindenből viccet csinálok szóval szép az élete.;)
2010. máj. 8. 10:36
 12/29 anonim ***** válasza:
én azárt vagyok szingli mert elv nemnyílok meg eléggé, és ku.rvára nemérzem jól magam. az 'egyéjszakáskaland' ajánlatokat meg utálom azok bezzeg jönnek
2010. máj. 8. 11:07
 13/29 anonim válasza:
NEM!
2010. máj. 8. 11:09
 14/29 anonim ***** válasza:
Azért mert önbizalom problémáim vannak, és nem érzem jól így magam.
2010. máj. 8. 12:41
 15/29 anonim ***** válasza:
Én sokkal jobban érzem így magam,mint kapcsolatban,nem függök senkitől,nem mondják meg mit csináljak,nem hátráltatnak.És magányosnak se érzem magam,mert nem befordult nyomorék és vannak barátaim meg van életem.Persze sokan próbálják elhitetni velem,hogy nekem ez így nem jó!De szerintem jó.Ha pedig nagyon kanos vagyok,van kezem...19/F
2010. máj. 8. 13:20
 16/29 A kérdező kommentje:
Te mekkora vagy utolsó:)) De igazat kell adjak. Szerintem az emberek különböznek, és nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz a jó.
2010. máj. 8. 14:12
 17/29 anonim ***** válasza:
rossz
2010. máj. 8. 14:57
 18/29 anonim ***** válasza:

Én már megtaláltam az igazit. Aztán kiderült, hogy mégsem ő az... azóta szingli vagyok. Túltettem már magam az illetőn, nem érzem rosszul magamat. Nem vagyok magányos, meg kielégítetlen sem, vannak rendszeres szexpartnereim, és ha más nem, még mindig ott van a kezem :)

Ettől függetlenül nem gondolom, hogy egész életemben így akarok élni, reménykedem, hogy megtalálom egyszer a nagy Ő 2.0-t, de addig is, amíg nem találok valakit, aki érdemes lenne erre a címre, nem akarom lekötni magam valaki mellett csak azért, hogy "legyen valakim". Szóval ezért vagyok szingli.

2010. máj. 8. 15:15
 19/29 anonim ***** válasza:

Egyedül marha depis vagyok, de ha lenne valaki akkor kettőnkre figyelnék és nem a rosszkedvre. Önbizalomhiány és tehetetlenség, és önkorlátozás az ami miatt nem vagyok boldog. Tudom, hogy egyedül is boldognak kellene lennem, de annyira vágyom már arra, hogy legyen szerelmem... :*)

18/l

2010. máj. 12. 15:09
 20/29 anonim ***** válasza:

Én azért vagyok szingli, mert szerintem a "barátnő" egyetlen pozitíma az állandó szexpartner, am meg amíg van aki főzzön, mosson és megcsinálja a bevásárlást, elvagyok az alkalmikkal.

20/F

2010. máj. 12. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!