Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Miért vagytok azok? Jól érzitek így magatokat?
Én már megtaláltam az igazit. Aztán kiderült, hogy mégsem ő az... azóta szingli vagyok. Túltettem már magam az illetőn, nem érzem rosszul magamat. Nem vagyok magányos, meg kielégítetlen sem, vannak rendszeres szexpartnereim, és ha más nem, még mindig ott van a kezem :)
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy egész életemben így akarok élni, reménykedem, hogy megtalálom egyszer a nagy Ő 2.0-t, de addig is, amíg nem találok valakit, aki érdemes lenne erre a címre, nem akarom lekötni magam valaki mellett csak azért, hogy "legyen valakim". Szóval ezért vagyok szingli.
Egyedül marha depis vagyok, de ha lenne valaki akkor kettőnkre figyelnék és nem a rosszkedvre. Önbizalomhiány és tehetetlenség, és önkorlátozás az ami miatt nem vagyok boldog. Tudom, hogy egyedül is boldognak kellene lennem, de annyira vágyom már arra, hogy legyen szerelmem... :*)
18/l
Én azért vagyok szingli, mert szerintem a "barátnő" egyetlen pozitíma az állandó szexpartner, am meg amíg van aki főzzön, mosson és megcsinálja a bevásárlást, elvagyok az alkalmikkal.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!