Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok olyan fiúval akinek nem tökéletes a hallása és a látása?
24 éves.
Hallásnál pl olyan gond van, hogyha szól a tévé és mellette valaki közepesen hangosan beszél, akkor nem érti rendesen egyiket se mert összefolynak a hangok..
Látásnál meg csak távolra nem lát, és nem tudja elolvasni a dolgokat.
"hogyha szól a tévé és mellette valaki közepesen hangosan beszél, akkor nem érti rendesen egyiket se mert összefolynak a hangok"
Ezt embernek hívják.
"távolra nem lát, és nem tudja elolvasni a dolgokat"
Én is, és még sokan mások rövidlátóak vagyunk, erre van a szemüveg/kontaktlencse.
Igazából pont nem érdekelne. Ha tetszik kívül-belül, engem aztán nem zavar. Senki nem tökéletes, és amint az ember kinő a tinikorból, ezek már nem fogják zavarni.
24F
Volt olyan párom, aki születési rendellenesség miatt fél fülére süket volt. A legnagyobb "probléma" az volt, hogy oda kellett figyelni, hogy melyik oldalán ülök, hogy mindig jól halljon. Egyébként semmilyen hátrányt nem érzékeltem.
Mostani párom fél szemére gyengénlátó (kb csak homályos foltokat lát), annyira, hogy a szemüveg sem segít rajta. Nála is a fentebb írt odafigyelés áll fent, ha a rossz oldalán vagyok, van ott egy "holttér", ahol nem lát rendesen, így általában a jó szeme felőli oldalon sétálok/ülök. Ezen felül a legnagyobb probléma, ami felmerült a kapcsolatunk több éve alatt az volt, hogy a rossz szeme miatt moziban nem látja a 3D filmet. Remélem, érzékeled, hogy ez mekkora probléma nálunk. :D
(Egyébként szemüvegem/kontaktlencsém nekem is van, meg kb. minden második embernek, szóval ha sima rövidlátásról van szó, az nem túl kirívó dolog manapság már.)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!