Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kivel járnátok: egy lánnyal aki csúnyább de okosabb, vagy egy külsőre majdhogynem tökéletes lánnyal aki egy kicsit szőke?
A csúnya az relatív mindenkinek, de nálam nagyon fontos, hogy értelmes legyen a lány. Egy láwcsis alapból kizárva.
17f
Nekem is van olyan csaj ismerősöm aki a legjobb barátaim egyike, nagyon szép, értelmes, és mégis használ ilyen szavakat. Ha csak ennyi a probléma még belefér (mondjuk az ismerősöm élőben nem ilyen, csak ha hülyül, meg írásban:P).
A csúnya meg tényleg relatív.
Hehe!
Szótár:
puszcsi, szercsi, szupcsi, kircsi, szivcsi, szexcsi, stbstb. :D
Ez nálunk poén volt, azóta is rám ragadt, attól még nem vagyok buta, meg ocsmány se....Ez nem jelent semmit. És valóban, minden relativ...
Csak szép lánnyal járnék, olyannal aki nekem teszik, első a külső nekem szal csúnya lánynak esélye sincs nálam.
Nem tudom hogy érted azt hogy kicsit szőkébb:D de nem számít ha nem kitűnő tanuló.
Érdekes, hogy egy pasi sem díjazza a diplomát, meg az értelmes, véleménnyel élő nőket, lányokat..... akkor gondolom érettségivel Ti fogjátok őket életük végéig eltartani...ugyanis nem lehet manapság iskola nélkül elhelyezkedni.....
Ennek ellenére az egyetemet végzettek között 60% nő:D
Én , nő vagyok de én is jóképűcske (de azért csak annyira, hogy más nőnek ne kelljen) és buta pasit választanék.
A háztartási munkát bírná és a kapálást a kertben....ahhoz nem kell diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!