Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy mondjuk tökéletes pasival, aki 32 éves? Kort írjatok nagyon fontos!
mert egy 32 éves ismerősöm 18 éves kortól keres csajt komoly kapcs-ra
és szerintem amikor én 18 voltam én majdnem undorottam a 30-as "öreg"paliktól
pontosabban 18-32-ig keres csajokat
tehát írjon minden huszonéves lééégyszi
Én járnék, 18 évesen jártam 30 éves pasival (most meg egy 36 évesbe vagyok szerelmes)
22l
Igazából ez érdekes dolog. 19 éves vagyok, a barátom 30.
Korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen 'öreg' pasival járjak, sőt, általában kiakadtam azon, ha egy lány ismerősöm ennyivel idősebb emberrel volt. Ez egészen addig volt így, míg mi nem jöttünk össze.
Azóta látom már a másik oldalt is. Sokkal érettebb és komolyabb, mint pl. a velem egykorú fiúk. Minden téren több tapasztalattal rendelkezik, ami azt gondolom, hogy nekem csak jó. Ő már kiélte magát, és nem az a fontos, hogy hétvégén a haverjaival igyon, meg tudomisén, hanem hogy velem legyen. Jó pl. az is, hogy saját lakása van, így ha szeretnénk kettesben lenni, nem kell azt nézni, hogy hol nincsenek otthon a szülők. És még sorolhatnám.
Viszont mikor együtt vagyunk, nekem fel sem tűnik ez a korkülönbség. Csak mikor így elgondolkozom azon, hogy ő lehet, hogy ha nem velem lenne, már családot tervezne, vagy ilyesmi, nekem pedig ez még minimum 5-6 évig nem aktuális.
Persze 30on felül is vannak még olyan pasik, akik kb egy 19 éves szintjén vannak, szóval nem lehet általánosítani. Ha úgy érzed, hogy jó lenne, vágj bele nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!