Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok egy mondjuk tökéletes pasival, aki 32 éves? Kort írjatok nagyon fontos!

Figyelt kérdés

mert egy 32 éves ismerősöm 18 éves kortól keres csajt komoly kapcs-ra

és szerintem amikor én 18 voltam én majdnem undorottam a 30-as "öreg"paliktól

2010. ápr. 26. 19:47
 1/9 A kérdező kommentje:

pontosabban 18-32-ig keres csajokat

tehát írjon minden huszonéves lééégyszi

2010. ápr. 26. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Én járnék, 18 évesen jártam 30 éves pasival (most meg egy 36 évesbe vagyok szerelmes)

22l

2010. ápr. 26. 19:55
 3/9 anonim válasza:
én 21 vagyok, nekem sok a 32 év, de nagyon sok ismerősöm van, akinek ez egyáltalán nem okoz gondot...sőt, kifejezetten ezt keresik...
2010. ápr. 26. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se gáz, ha jófej, és fiatalos.
2010. ápr. 26. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem sok lenne :)

19L

2010. ápr. 26. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Igazából ez érdekes dolog. 19 éves vagyok, a barátom 30.

Korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen 'öreg' pasival járjak, sőt, általában kiakadtam azon, ha egy lány ismerősöm ennyivel idősebb emberrel volt. Ez egészen addig volt így, míg mi nem jöttünk össze.

Azóta látom már a másik oldalt is. Sokkal érettebb és komolyabb, mint pl. a velem egykorú fiúk. Minden téren több tapasztalattal rendelkezik, ami azt gondolom, hogy nekem csak jó. Ő már kiélte magát, és nem az a fontos, hogy hétvégén a haverjaival igyon, meg tudomisén, hanem hogy velem legyen. Jó pl. az is, hogy saját lakása van, így ha szeretnénk kettesben lenni, nem kell azt nézni, hogy hol nincsenek otthon a szülők. És még sorolhatnám.

Viszont mikor együtt vagyunk, nekem fel sem tűnik ez a korkülönbség. Csak mikor így elgondolkozom azon, hogy ő lehet, hogy ha nem velem lenne, már családot tervezne, vagy ilyesmi, nekem pedig ez még minimum 5-6 évig nem aktuális.

Persze 30on felül is vannak még olyan pasik, akik kb egy 19 éves szintjén vannak, szóval nem lehet általánosítani. Ha úgy érzed, hogy jó lenne, vágj bele nyugodtan!

2010. ápr. 26. 20:23
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket
2010. ápr. 26. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
20.23-as vagyok. Egyébként ismerek még két lányt, akik hasonló cipőben járnak. Mindketten 20 évesek, az egyikük barátja 30, a másiké 26 (oké tudom, az még nem 10 évnyi, de mégis több, mint az ebben a korban megszokott, és mindketten osztják a véleményemet.)
2010. ápr. 26. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
23 vagyok, párom 33.
2010. ápr. 26. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!