Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Összejönnétek egy olyan pasival, aki korábban megerőszakolt egy lányt?

Figyelt kérdés

Mentségére (tudom, hogy nincs, csak na) szóljon, hogy drog befolyásoltság alatt. Ez az ismerkedő fázisban derülne ki mondjuk. Adnátok neki egy esélyt, vagy kuka?

(nem vagyok erőszaktevő férfi, csak elméleti kérdés)

2017. febr. 4. 11:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%
Nemhogy kuka, senmilyen kapcsolatot nem tűrnék ilyen aljadékkal, sőt, minden ismerősöm megtudná. Undorító.
2017. febr. 4. 15:25
 22/27 anonim ***** válasza:
60%

Kuka.

Az alkohol, drog sosem mentség. Akiből ilyen dolgokat kilehet hozni egy kis tudatmódosító hatására abban alapból benne van az a habitus/vágy.

Olyannal sem kezdenék aki havi egyszer részeg, mellette meg agresszív tárgyak irányába. Kitudja egyszer a havi kocsmázás után hozzám vág egy vázát mert véletlenül pont ott voltam.

2017. febr. 4. 23:15
 23/27 anonim ***** válasza:
60%
Jézusom. Nem elég h erőszakol, még drogozik is? Nem.
2017. febr. 5. 09:00
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem
2017. febr. 5. 12:59
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha jo pasi ha nem egy gyilkos, eroszakos terrorista barmily igezi a zold szeme nem kene...
2017. febr. 5. 23:30
 26/27 anonim ***** válasza:
De ha ebben hisz egy ket szerencsetlen luzer az max az ő tévhite de nem az igazsag. Ha latott erre egy peldat az sem az igazsagot igazolja hanem csak latott egy rossz peldat, de o olyan "okos"nak kepzeli magat hogy egy rossz peldabol vezeti le az eletet. Erre csak azt tudom mondani akkor hogy Proszit fiam :D
2017. febr. 5. 23:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Semmiképp. Automatikus kuka.
2017. febr. 6. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!