Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Összejönnétek egy olyan pasival, aki korábban megerőszakolt egy lányt?
Figyelt kérdés
Mentségére (tudom, hogy nincs, csak na) szóljon, hogy drog befolyásoltság alatt. Ez az ismerkedő fázisban derülne ki mondjuk. Adnátok neki egy esélyt, vagy kuka?
(nem vagyok erőszaktevő férfi, csak elméleti kérdés)
2017. febr. 4. 11:42
11/27 anonim válasza:
Nem, magában a drogozás is eléggé rezgeti a lécet, de az erőszak teljesen leveri.
12/27 anonim válasza:
Nem adnek, ott lenne vege a randinak.
13/27 Sunshinedoll válasza:
Mentségére lol.
Nekem a nemi erőszak még komolyabb bűn, mint az emberölés, kuka + benzin + gyufa.
14/27 anonim válasza:
Nem.Viszont lehet nem jól tudom, de a drogozást, mint enyhítő körülményt, a törvény sem annak kezeli.
15/27 anonim válasza:
Nemcsak nem enyhítő, de még súlyosbító tényező... ha annak tudatában iszik/kábszizik valaki, hogy utána öntudatlan lehet, és bűncselekményt követ el bódult állapotban, akkor bizony adnak a pofájára.
16/27 anonim válasza:
Jaj persze :D Sok kamu válasz. Nyugi ha jó pasi vagy adnának egy esélyt :))
18/27 Költőnő? válasza:
Röviden: nem.
Bővebben: nagyon nem.
19/27 anonim válasza:
Köszönöm 15-s. :) Csak józan paraszti ésszel gondoltam végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!