Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressünk kifejezetten vidéki lányokat?
Tudom, minden általánosítás veszélyes (ez is), és kapni fogok most a fejemre, de nem akarok pesti lánnyal ismerkedni... ők (de a pasik is! Mindenki! A pesti ember általában!!) türelmetlenebbek, ingerlékenyebbek, hisztisebbek, többet képzelnek magukról.
A vidékiek kicsit lassúbbak, ráérősebbek, jobban tolerálják a másik f..szságait.
Mondjuk Budapesten kívül? Tudod: van Pest, és minden más már vidék.
Ehhez mondjuk nem árt, ha te is képes vagy elhagyni a városhatárt, különben nem fog menni.
Én ugyanis vidéki lányként eljutottam nagyon hamar oda, hogy pesti pasi kell a fenének. Ha találkozni akar, akkor én fél óra alatt felérek, mondhatni "felugrok". De ha neki kellene jönnie hozzám, akkor úgy vakarózik, mintha legalább vízum kéne hozzá, és ötféle védőoltás, hogy átléphesse a városhatárt.
Képes találkahelynek Pest legeldugottabb részét megadni, aztán egy nap tekergés után neki teljesen természetes, hogy én csont nélkül visszatalálok a pályaudvarra. (Egyébként igen, de ez nem annyira jellemző nőkre.) De ha neki kell a vasútállomásról hozzám eljönnie egyedül, akkor meg van halva, mert egy egyenes utcán képes eltévedni.
Az egy dolog, hogy te mit akarsz, de azért ne vegyél rá mérget, hogy minden vidéki lány arról ábrándozik, hogy majd jön a pesti szőke herceg fehér Suzukin.
Én értem mit szeretne a kérdező, és igaza is van.
Viszont a választ nem tudom sajnos.
Max ha minézel magadnak bulikat, discokat vidéken és oda mész ismerkedni. Interneten felejtős szerintem, ha valaki meglátja hogy 100+ km ről írtál neki , nem hiszem hogy nagyon válaszolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!