Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressünk kifejezetten vidéki lányokat?
Tudom, minden általánosítás veszélyes (ez is), és kapni fogok most a fejemre, de nem akarok pesti lánnyal ismerkedni... ők (de a pasik is! Mindenki! A pesti ember általában!!) türelmetlenebbek, ingerlékenyebbek, hisztisebbek, többet képzelnek magukról.
A vidékiek kicsit lassúbbak, ráérősebbek, jobban tolerálják a másik f..szságait.
Jobban tolerálják??? A vidékiek??? Ezen jót nevettem, köszi :D
"Vidékről" származok, pesten lakok albérletben, én ÁTLAGBAN azt tapasztaltam (nyilván vannak kivételek, én most általánosságban írok), hogy Pesten sokkal lazábbak, elfogadóbbak az emberek, és hajlamosabbak a "lustálkodásra", míg vidéken bolhából is elefántot csinálnak, szigorú napirend van, a környékben lakó emberek közül több ordít velem mikor sétáltatom a kutyámat, mint ahány nem, szóval nem mondanám őket kevésbé ingerlékenynek. :D
Cuki ez a vidéki romantika, amit ide lefestettél, de ehhez valami tényleg autentikus székely faluba kéne elmenned, ott tényleg nyugi és béke van, de az ÁTLAG magyar faluban inkább csak frusztráltabbak és intoleránsabbak a népek, mint Pesten.
Azért nem mondanám,hogy Kecskeméten olyan hú de nagy tolerancia lenne és türelem,vagy a környező falvakban.
Bár 3 exemből 2 Pest megyei volt-egyik pesti,másik váci- és mondták,hogy pesti nő nekik akkor se kell,ha dobálnák utánuk.
Én pl abszolút nem nagyvárosban lakok :D Hanem faluban, az azzal kapcsolatos tapasztalataimat írtam le :)
Attó függ melyik korosztály közt keresgél.
Annyira szerintem nem gáz Kecskemét és környéke. Legalább is 15 éve még egész jó volt. ((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!