Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti belemennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti belemennétek a párcserébe?

Figyelt kérdés
Én vagyok a női fél, és tudom, hogy egy ismerős pár kapható lenne rá. Nem tudom, mit szólna a barátom hozzá, persze őt fogom megkérdezni róla, de először tartanék egy kis közvéleménykutatást :)
2017. febr. 1. 15:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%

Én a feleségemet, nem tudnám átengedni más kezébe, de én sem lennék mással...

Talán, majd egyszer, ha nem megcsalásnak fogom érezni.

2017. febr. 1. 15:22
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Magyarán félre akarsz k...rni és cserébe felajánlasz a párodnak is valakit, hogy ne legyen egyoldalú a dolog.

Ha szeret, meglehet majd rólad a véleménye, ha ezt felhozod, ha nem szeret, akkor k..rjatok egy jót bárkivel. Kit izgat?

2017. febr. 1. 15:25
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Én nem mennék bele.
2017. febr. 1. 15:25
 4/15 anonim ***** válasza:
30%
Én belemennék.
2017. febr. 1. 15:31
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Kizárt dolog.
2017. febr. 1. 15:42
 6/15 anonim ***** válasza:
18%
Rendszeresen hármasozunk, négyesezünk és járunk swingerezni. Ha el tudjátok az érzelmeket és a szexet választani (valamint érzelmileg stabilak vagytok), akkor igen sok örömöt kaphattok ;-)
2017. febr. 1. 16:27
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Biztos, hogy nem :)

Ez nálam már megcsalás, és engedélyt ad, hogy én is megcsalhassam. Ez akkor probléma, ha másik nem képes megérteni a másik véleményét és tovább erőltetni ezt a dolog. Nekem volt, hogy így ért véget egy kapcsolat.

Nekem ne akarja senki megmagyarázni, hogy az értéseket és a szexualitást külön kell választani. Abszolút nem kell, én legalábbis nem választom külön, és ez nem így működik hogy megkérsz, én pedig eldöntöm és holnaptól úgy lesz...

2017. febr. 1. 16:53
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Baráti házaspár elhatározza,hogy megfelelve korunk követelményeinek, egy éjszakára ők is partnert cserélnek. A csereéjszaka után felébred az egyik férj és nyújtózkodás közben így szól:

-Remélem, az asszonyok is annyira élvezték a dolgot mint mi!!!

2017. febr. 1. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

#7:

Az, hogy te nem tudod szétválasztani, vagy nem akarod, az nem jelenti azt, hogy nem is lehet :-P

Én pont úgy gondolom, hogy ha szeretem a párom, akkor nem akarom önzően kisajátítani. Ha neki ez élvezetet okoz, akkor nem fosztom meg tőle, hiszen szeretem és mindent meg szeretnék neki adni: ezt az örömet is.

Az más kérdés, hogy ez engem is izgat :-D És szerencsére a párom is ugyan így van vele :-P

(#6-os voltam)

2017. febr. 1. 17:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem ne akarja senki megmagyarázni, hogy az értéseket és a szexualitást külön kell választani."

Nem "kell", csak "lehet", egyeseknek sikerul, masoknak nem, nem muszaj probalgatni uj dolgokat, van akinek elete vegeig a misszionarius poz jelenti a boldogsagot az asszonnyal, van, aki neha misszionariusnak jelentkezik, hogy benszulott asszonyokat tanulmanyozhasson. Kinek a pap, kinek a paplan.

2017. febr. 1. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!