Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti belemennétek a párcserébe?
Én a feleségemet, nem tudnám átengedni más kezébe, de én sem lennék mással...
Talán, majd egyszer, ha nem megcsalásnak fogom érezni.
Magyarán félre akarsz k...rni és cserébe felajánlasz a párodnak is valakit, hogy ne legyen egyoldalú a dolog.
Ha szeret, meglehet majd rólad a véleménye, ha ezt felhozod, ha nem szeret, akkor k..rjatok egy jót bárkivel. Kit izgat?
Biztos, hogy nem :)
Ez nálam már megcsalás, és engedélyt ad, hogy én is megcsalhassam. Ez akkor probléma, ha másik nem képes megérteni a másik véleményét és tovább erőltetni ezt a dolog. Nekem volt, hogy így ért véget egy kapcsolat.
Nekem ne akarja senki megmagyarázni, hogy az értéseket és a szexualitást külön kell választani. Abszolút nem kell, én legalábbis nem választom külön, és ez nem így működik hogy megkérsz, én pedig eldöntöm és holnaptól úgy lesz...
Baráti házaspár elhatározza,hogy megfelelve korunk követelményeinek, egy éjszakára ők is partnert cserélnek. A csereéjszaka után felébred az egyik férj és nyújtózkodás közben így szól:
-Remélem, az asszonyok is annyira élvezték a dolgot mint mi!!!
#7:
Az, hogy te nem tudod szétválasztani, vagy nem akarod, az nem jelenti azt, hogy nem is lehet :-P
Én pont úgy gondolom, hogy ha szeretem a párom, akkor nem akarom önzően kisajátítani. Ha neki ez élvezetet okoz, akkor nem fosztom meg tőle, hiszen szeretem és mindent meg szeretnék neki adni: ezt az örömet is.
Az más kérdés, hogy ez engem is izgat :-D És szerencsére a párom is ugyan így van vele :-P
(#6-os voltam)
"Nekem ne akarja senki megmagyarázni, hogy az értéseket és a szexualitást külön kell választani."
Nem "kell", csak "lehet", egyeseknek sikerul, masoknak nem, nem muszaj probalgatni uj dolgokat, van akinek elete vegeig a misszionarius poz jelenti a boldogsagot az asszonnyal, van, aki neha misszionariusnak jelentkezik, hogy benszulott asszonyokat tanulmanyozhasson. Kinek a pap, kinek a paplan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!