Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit szólnátok ehhez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok ehhez, belemennétek?

Figyelt kérdés

A vőlegényem megcsalt, aztán kidobott engem 8 év után (én megbocsájtottam volna, de ő nem akart engem). Most meg egyedül van, nem tud becsajozni, engem meg még etet, de tudom hogy csak talonban tart, nem száll le rólam, pedig elküldtem már sokszor, letiltottam mindenhonnan, de nem kopik le.

Anno mind a ketten edzettünk, én a szakítás után abbahagytam, le is fogytam, stb, de most termet váltottam és újra elkezdtem súlyzózni. Aztán most a fülembe jutott, hogy a haverjával oda akarnak menni, ahol én is edzem, azért mert "biztos tele van jó csajokkal".

Kitaláltam, hogy ha feltűnnek akkor, amikor ott vagyok, akkor megkérnék egy srácot, hogy segítsen guggolni vagy akármi (nem bírja elviselni még így sem ha más pasi hozzám ér), hátha akkor eltűnik. Ti fiúk ha ott lennétek belemennétek ebbe, segítenétek?

2016. nov. 10. 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Baromság. Elküldted a fenébe, minek zavar még mindig? Add önmagad, ne bohóckodj.
2016. nov. 10. 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy ő hülye, még nem mentség arra, hogy Te is.
2016. nov. 10. 11:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Lehet kicsinyes vagyok, de megérdemli.
2016. nov. 10. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:

neked hogy segítenek guggolni hogy közben fogdosnak? :D

mögém is állt már az edzőm, de hozzám sem ért, max a kezemhez amikor segített a súllyal. nem kell egymást fogdosni...

persze az lehet hogy beszélgetsz valami pasival hátha az zavarja, de ezt a fogdosást nem is értem :D

2016. nov. 10. 11:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Jó persze, én se tapizásra gondoltam, hanem hogy mögém áll, segít feltenni a súlyt, stb.
2016. nov. 10. 11:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Egyszerűen ne foglalkozz velük, ennyi.
2016. nov. 10. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

nevetségesek vagytok

hagyjátok már békén egymást

2016. nov. 10. 12:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyira primitiv, gyerekes ez az egész! Bocsi
2016. nov. 10. 13:27
 9/11 Blade Bone ***** válasza:
Én szívesen legeltetném a szemeim, miközben csinálod a gyakorlatot. :D
2016. nov. 10. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek vagy még nagyon...
2016. nov. 10. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!