Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Belemennétek párcserébe egy ismerős párral?
Van egy haverom, múltkor felhívott sörözni magukhoz. Már akkor kellett volna gyanút fognom, amikor olyan szinten nyalták-falták egymást az orrom előtt a barátnőjével, csak én azt hittem, h szimplán bunkók, vagy nagyon szerelmesek :D
Pár napja egy buliba elvittem a barátnőmet is magammal, ott volt az említett pár is és nagyon ragaszkodtak h menjünk fel dumálgatni, piálni.. mi persze felmentünk a barátnőmmel, hamarosan újra kezdődött egymás nyalás falása... megin sz . rul éreztem magam, de aztán gondoltuk h kevésbé ciki ha mi is elkezdünk smárolni mint nézzük.
Szóval smárolunk erre a srác meg a barátnője valszeg úgy érezte h szabad utat kapott, megkérdezték kicsit esetlenül h mit szólnák egy négyeshez.. (pontosabban mint később kiderült párcserébe, mert nincsenek biszex hajlamai)
Mondom wtf ugye csak viccelnek? Kiderült h komolyan gondolták, eredetileg a srác barátnője vetette fel..
És h mi szimpatikusak vagyunk neki
(Tudni kell egyébként h a srác eléggé önbizalomhiányos, a csaja meg nem kicsit jó csaj - de egyébként a barátnőm is az. Viszont a srácot lehet h a barátnője "rángatja" ebbe az egészbe)
Namost azt mondtuk h nem köszi, szerencsére nem sértődtek meg és azt mondta a csaj h oké semmi gond, bármikor meggondolhatjuk magunkat ....
nem mondom h nem játszottam el a gondolattal de mégis csak a haverom, a barátnőm meg olyan akit nem adnék oda senkinek :D eleve zavarba lennék az egésztől, nem elég h még azt se tudom ez hogy szokott menni, most akkor egymás mellett az ágyon v mi.
a barátnőm orra előtt szexelek mással, de ő is mással szexel. eléggé furcsa helyzet lenne nekem, de valahol mégiscsak kipróbálnám egyszer...
Barátnőd mit szólt ehhez?
Szerintem ismerőssel nem érdemes ilyet játszani, mert csak a baj lesz belőle.
Ez így már más.
Ebből baj nem lehet(ha kerestek másik lányt).
Nekem ebbol annyi jott le hogy nem tartja vonzonak a spanod, ezert szerintem ezt ne eroltesd. En megkerdeznem hogy van olyan bnoje akivel ez menne?
Biztos van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!