Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők hány százaléka ilyen?
Ne sértődjön meg senki, nem mondom, hogy minden nő ilyen, azt se, hogy a többség, de azért tudjuk, hogy léteznek ilyenek is. Kb. hány százaléka a nőknek szerintetek?
Nem lehet, hogy előbb leadta a felesleget?
Nézd, nő vagyok, én is fogytam vagy 40 kilót, a tény tény marad, kardioval zsírt égetsz, gyúrással izmot építesz. Fogyástól csak petyhüdt seggem lesz, izmozástól lesz kerek. Mi abban a rossz, ha valaki jól akar kinézni?
Itelligencia vs. manipuláció+hiúság. Így könnyen alulmarad az ember. Én azért gyúrok, mert 183 centihez 60 kg vagyok és megérzem, ha fizikai munkát végzek. Én pl szeretnék erősebb/funkcionálisabb lenni ezzel megkönnyíteni a dolgomat. Nem a csajok miatt csinálom.
30/f
Ez hála az égnek nem tény, csak a véleményed.
Persze én is mondhattam volna majdnem 100 kilósan, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal, meg aki sovány, az mind hánytatja magát és ostoba, csak persze ez attól még nem lesz tény, és ugyanolyan ocsmány maradok tőle mások szemében.
Meg utálhattam volna az egész férfinemet is, hogy felszínesek, mert csak az tetszik nekik, ami tetszik. Amit ugye nem befolyásolhat senki, az a könyv, zene, ruha, film, szín, kaja, férfi, nő tetszik, amelyik tetszik, nem döntés kérdése.
Egyébként nem nagy energia mások lenézése helyett tenni valamit a saját helyzeted javítása érdekében.
Lehet, hogy azért, hogy nyugtatgassa magát az, aki lusta tenni magáért. Mindenki jó nőt és jó pasit akar. Ez normális.
Ha most megjelenne egy tündér, aki kizárólag a külsőre teljesít kívánságokat, az emberek nem átlagosak akarnának lenni. Minek, ha lehetünk jobbak is?
Akinek gennyes pattanásai vannak, tökéletes bőrt akarna, nem havi egy nagy gennyet, akinek hullik a haja, vissza akarná kapni a dús hajkoronáját, nem csak azt, hogy feleannyi hulljon.
Azért lenézni másokat, mert te lusta vagy ahhoz, amihez ők nem... elég ostoba dolog. De akkor nyugtasd magad azzal, hogy aki elkerüli az edzőtermet, az mind baromi okos.
"Ha most megjelenne egy tündér, aki kizárólag a külsőre teljesít kívánságokat, az emberek nem átlagosak akarnának lenni. Minek, ha lehetünk jobbak is?"
Igen. De az alatt az idő alatt, míg gyúrsz, olvashatnál is pl., és akkor a műveltségedet gyarapítanád. Tehát legyen két tündér, és melyiket választod, akictudást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!