Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők hány százaléka ilyen?
Figyelt kérdés
Ne sértődjön meg senki, nem mondom, hogy minden nő ilyen, azt se, hogy a többség, de azért tudjuk, hogy léteznek ilyenek is. Kb. hány százaléka a nőknek szerintetek?
2017. jan. 29. 21:36
1/42 anonim válasza:
Hihi ezen felröhögtem :)
Szerintem kb 1% ilyen.
2/42 anonim válasza:
A nők hány százaléka szeretni a leukémiás, diszgráfiás alakokat? Kb. 0,00021345%.
3/42 anonim válasza:
Mert a csúnya faszik nem szeretik, ha a lányoknak tetszenek a helyes pasik. Külsőt csak a férfinak szabad néznie.
És a csúnya férfiak azt hiszik, a helyes pasik nem értelmesek, és nem lehet velük beszélgetni.
4/42 A legrosszabb válasza:
100 nőből 99 így viselkedik.
5/42 anonim válasza:
És vajon a férfiak hány százaléka ilyen?
6/42 anonim válasza:
Az alsó sort nem tudom, de a felsőnek megfelelnek azok, akiknek eddig én írtam :D És nem mondanám, hogy világszépe lett volna mind.
7/42 anonim válasza:
Szerintem meg már baromi unalmas ez a sok soránkozó sz...r általánosító kérdés. Mert ti hímek persze különbek vagytok.
Ja, nem.
8/42 anonim válasza:
Mindenki nyugodjon le szépen a 3,14csába.
9/42 anonim válasza:
De bírom, hogy mindig azt pontozzák le itt, akinek igaza van xD. Fáj az igazság egyeseknek.
10/42 anonim válasza:
Kb. 15-20%. Minden ötödik-hatodik szerintem gerjedne az alsó megkeresésre. A többinek a felső tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!