Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők hány százaléka ilyen?
Ne sértődjön meg senki, nem mondom, hogy minden nő ilyen, azt se, hogy a többség, de azért tudjuk, hogy léteznek ilyenek is. Kb. hány százaléka a nőknek szerintetek?
1,4: Se az 1, se a 99%-ot nem érzem reálisnak, de legyen igaza az elsőnek, én annak csak örülök.
2: Miből gondolod, hogy leukémiás?
3: Mondtam, hogy nem kell megsértődni, látom, hiába. A csúnya férfiakkal mi bajod van, tán tehetnek róla, hogy csúnyák?
5: Hát, elég kevésnek tetszik szerintem az alsó képen található ember.
Ha kiteszel erről egy kérdést szívesen válaszolok rá. Viszont a "válasz" lehetőség ezen az oldalon arra való, hogy megválaszoljuk a kérdést, nem arra, hogy másikat tegyünk fel.
6: Sajnálom, de ne add fel, nem minden nő ilyen.
7: Látom, a magyarázatot nem sikerült elolvasni. Pedig kihangsúlyoztam, hogy szerintem se ilyenek a nők általában. Csak azt írtam, hogy léteznek ilyenek is.
8: Jó lenne. :)
9: Én csak azt pontozom le, aki nem válaszol, csak trollkodik. Azt se pontoztam le, aki 1-et írt, azt se, aki 99-et, pedig egyikkel se értek egyet.
10: Köszönöm a normális választ. :)
1 es vagyok , azért írtam hogy 1% mert ha körülnézek az ismerőseim között akkor azért elég sok párnál a férfi nem egy kopasz izompacsirta.
Kifejezetten egy srácot tudok aki kopasz és testalkata erőssebb( nem kondizik vagy ilyesmi) a fél gyárat végigdugta.
De ismerősöm az nem csak 100 van ,így még az 1% is talán túlzás.
Persze értem mit szimbolizál a kép, és valamilyen szinten van is alapja a dolognak sajnos. Úgy szokták mondani minden pletykának van alapja....na ez is egy ilyen dolog.
13: Nekem többnek tűnik, de lehet, hogy csak én vagyok rossz társaságban. Amúgy nem a kopaszságon van a lényeg.
De felpontoztalak, mert legalább válaszoltál, nem mint az 5-ös és a 7-es.
Az egyik komment szétbontotta. Szerintem igaza van. Ennek mentén kiindlva én azt mondanám, hogy a felső kép gyakorisága 70-75% az alsóét olyan 2-4%-ra lőném be.
30/f
"Azért annak pl. van alapja, hogy gyúrni kb. 80%-ban azok járnak, akik szellemileg nincsenek épp a topon"
Tehát aki megunja, hogy dagadt disznó, és tesz ellene, az hirtelen szellemileg leépül. Jó tudni.
Ez szerintem nagyon erős túlzás :) Megjegyzem,szerintem az első kèpen szereplő férfinak több esélye van a nőknél. Hogy miért? Mert a külsejéből látszik,hogy igényes,a szövegéről pedig hogy művelt.. egy gentleman :) A második képet inkább nem kommentálom,inkább elképzelem,kb hogy néznének ki ezek a rajzok a valóságban, ès ezek alapján mindenki döntse el, melyik a vonzóbb:
1.kép:cache-ak0.pinimg.com/736x/85/d2/fc/85d2fc9160a74e680eb7bab156a03cc2.jpg
2.kép: [link]
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!