Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a "közös kassza", amíg a pár külön él?
Figyelt kérdés
"Közös kassza" = akár egy malacpersely, amibe mindketten tesznek valamennyit időnként, és ebből fizetik a közös kiadásokat - programok, kajálás, nyaralás, közös barátoknak ajándék szülinapra, sok közös autókázás esetén néha benzin, közös célra vásárolt dolgok pl társasjáték, akármi..
Ez mennyire gyakori? Sokan csinálják ? Vagy furcsának számít?
2017. jan. 26. 23:14
1/5 anonim válasza:
Figyi nekem ez szimpatikusan hangzik, de nyilván a pároddal kell megbeszélned...ha neki is tetszik csináljátok így! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Mi így csináljuk és tök jól működik, csak érdekelne hogy ez amúgy mennyire elterjedt! :))
2017. jan. 26. 23:22
3/5 anonim válasza:
Hát mi felezni szoktunk, vagy kölcsönösen, váltva hívjuk meg egymást, párom kicsivel többször talán mint én.
4/5 anonim válasza:
Nálunk nincs kimondottan közös kassza. Általában az fizet, aki épp jobban áll anyagilag. Ha nagyobb kiadást tervezünk magunkra, azt saját zsebből álljuk, nem kérünk hozzá segítséget a másiktól. De mint írtam, közös programoknál nincs olyan, hogy csak a férfi fizet, vagy mindig felesben, mikor hogy jön ki. Nem mondunk vissza azért valamit, amit szeretnénk, mert egyikünknek épp nincs rá pénze.
5/5 anonim válasza:
Malacperselyünk nincs ugyan, de a legtöbb kiadást közösen fizetjük. Nem csak a közös programokat, de pl. simán bevásárlok neki, ha hó végén már nem nagyon marad pénze, és ő is megteszi simán ugyanezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!