Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közös kasszán vagyunk a párommal úgy járok jobban vagy ha ő fizeti az albérletet többi mindent meg felesbe?
"úgy járok jobban"
önző egoista személy vagy!
ha már összeköltözöl, akkor már nincs én, csak mi!!
ne itt kérj tanácsot, inkább nyisd ki a szádat és vele beszéld meg, vegyél a kezedbe egy számológépet és számolj utána!
Már nem ez az első kérdése :D
Nagyon rá akarja húzni a másikra a számlákat :D
Két napja azon sakkozol, hogy tudod megoldani, hogy a 80 ezredből neked több maradjon, mint a pasinak a 150-ből.
Ha az albérletet ő fizeti, akkor az övé, és bármikor kidobhat. Remélem, minél hamarabb meg is teszi!
Komolyan eldobom az agyam, hogy úgy vergődsz itt szerencsétlen pasi 150 ezrére, mintha legalábbis egy nulla lenne még a végén. Vedd tudomásul, hogy nem keres olyan jól, hogy el tudjon téged tartani a pi.nádért!!!
Írtad, hogy te kevesebbet dolgozol, több időd marad házimunkára. Húzz el akkor a búsba másodállást keresni, és te is kapsz 150-et, aztán nem kell azon rugózni napokig, hogy nem marad pénzed!
De ne attól a szerencsétlen fiútól várd el, hogy mindent ő fizessen, hogy neked a minimálbérből maradjon költőpénz rucikára...
Lusta élősködő dög vagy!
Mi az, hogy "úgy járok jobban"?
Ez nem üzlet B+, hanem elméletileg egy párkapcsolat.Az, hogy mit hogyan fizzetek, megbeszélés kérdése, de a te hozzáállásod szánalmas és gyerekes, mellette undorító.
Szereted te egyáltalán a párodat?!
Nem értem a kérdést. "Közös kassza" annyit tesz, hogy mindenki bedobja a fizuját a közösbe és mindenki annyit vesz ki amire szükség van.
Mi pl nem vagyunk közös kasszán. Kezdő fizum 60 volt. Páromé 90 körül. De albi felesbe ment. Aztán télre munkanélkül lettem és amít addig félreraktam abból csak az albi rám eső részét fizettem. Aztán megint lett munkám 90 körül. A párom sok kimaradás miatt 60 körül hozott. Akkor ment az albi teljen az én fizumból , amikor nyáron páromnál leállás volt. Most 150-et keresek kb és az albi felét meg a kaját én fizetem. Szóval nálunk mindig a kaja a részarányos. Aki többet hoz haza az fizet bele többet. Az albi mindig feles. Kivéve ha valamelyikünk munkanélküli lenne és elfogy a tartaléka.
Nálunk ez a rendszer.
Első kérdésednél még próbáltam segíteni, de így a sokadiknál már szomorú, hogy mennyire élősködő vagy már most, pedig még össze sem költöztetek. :(
A hozzád hasonlók miatt vannak ennyire rossz véleménnyel a nőkről manapság...
Ha ennyire fogalmad sincs arról, hogy mennyibe kerül a hétköznapi élet, és még azt sem tudod kiszámolni, hogy mennyibe kerül a tampon a kávé meg a többi szuperfontos dolog, hogy azt mondhasd, "drágám, X ezer Ft-ra van szükségem a külön kis hülyeségeimre, a többit beadom a közösbe, sajnálom, hogy csak ennyivel tudok hozzájárulni", akkor túlságosan gyerek vagy még az összeköltözéshez. Várj még néhány évet, addig meg tanuld meg a pénz és a munka értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!