Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha közös kasszán vagyunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közös kasszán vagyunk a párommal úgy járok jobban vagy ha ő fizeti az albérletet többi mindent meg felesbe?

Figyelt kérdés
Ő 150 ezret keres én meg 80 ezret

2016. dec. 30. 06:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nah ez a gáz!!!! Ilyen volt az EXEM is, nem véletlenül lett EX!

Mivel jársz jobban? Élettársak vagytok nem? ÉLET - TÁRSAK. Jóban - rosszban. Akkor mi az hogy mivel jársz jobban? Ha szereted azzal jársz a legjobban,ha vele lehetsz. Nem?? Vagy talán épp ezzel van a gond?? Sajnálom, de önzőnek tűnik a kérdés nagyon.

2016. dec. 30. 13:39
 12/13 anonim ***** válasza:

ÚGY JÁROK JOBBAN, AZ ALBÉRLETET Ő FIZETI A TÖBBI FELESBE!!!!?????

Kérlek ez csak neked jó!!??

Szerintem dobjatok össze azt aminek van és megoldódott minden. :)

Ha már ilyen dolgon vitáztak mint pl.... az anyagiak, megromlik a kapcsolatotok és szakítás lesz belőle. :(

Beszéld meg vele, Magyarországon elég nehéz pénzt gyűjteni.

Szerintem!!

2016. dec. 31. 07:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, ha ilyen keveset kerestek, mi a fenének béreltek lakást? Miért éltek valamelyikőtök szüleinél???????????
2016. dec. 31. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!