Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ebből? Unokahúgom 30 évi házasság után "beleszeretett" egy arab (nála 15 évvel fiatalabb) férfiba, aki Budapesttől 5. 000 km-re él. Azzal hitegeti, hogy feleségül akarja venni, csak menjen ki hozzá.
Figyelt kérdés
A Facebookon, virtuálisan megismerkedtek. Ezen kívül nincs semmilyen - levél, telefon - kapcsolatuk. A húgom beadta a válókeresetet, el akar válni és kimenni hozzá. Ha valakinek van tudomása hasonló agyrémről kérem, hogy segítsen. A család tehetetlen. 2 nagykorú fiát itt hagyná, szép otthonát felrúgná. Van lehetősége - ha megjön az esze - hogy visszakerüljön Szegedre?2017. jan. 25. 15:38
31/37 A kérdező kommentje:
én csak a sorszámokban keveredtem el. SEMMILYEN e-mail címet, jelszót NEM ÍRTAM MEG. DE AZÉRT KÖSZÖNÖM, HOGY BÉKÉTLENKEDŐ embert megterheltem benned.
2017. jan. 26. 09:34
32/37 A kérdező kommentje:
"megismerhettem"
2017. jan. 26. 09:35
33/37 anonim válasza:
Miert ne vehetnetek el az utlevelet? (eldugjatok es kesz ha menteni akarjatok mast nem tehettek) Max ujat ker de addig is idot nyertek. Ha ugyvedtol tanacsot kertetek es nincs kiut akkor mit szeretnel itt tolunk hallani? Es mi ujsag azota?-ha nem kamu a kerdes.
34/37 A kérdező kommentje:
HIDD EL, HOGY NEM KAMU! NEM VAGYOK JÓKEDVEMBEN. 31.-én kedden megy a férjével válóperes ügyvédhez. Az ilyen eszementet nem is kell visszatartani, már megvan a repülőjegye. Menjen és soha ne kerüljön vissza. köszönöm a jóindulatodat. azért írtam ide, mert egyedül élek, özvegy vagyok és nincs kivel kibeszélni magam. Itt falun ez szégyen.
2017. jan. 26. 17:20
35/37 anonim válasza:
#31: Nem most írtad, hanem kb. 2 hónapja. Szenilis vagy?????
36/37 anonim válasza:
"Itt falun ez szégyen."
Nem tudod senkivel megbeszélni, de érdekel, mit szólnak a faluban?? Hát szard le.
50 feletti felnőtt emberek vagytok, és úgy csináltok, mint a tinik. A tesód is és te is.
37/37 anonim válasza:
Tudom hogy későn írok, de ő most a húgod vagy az unokahúgod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!