Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ebből? Unokahúgom 30 évi házasság után "beleszeretett" egy arab (nála 15 évvel fiatalabb) férfiba, aki Budapesttől 5. 000 km-re él. Azzal hitegeti, hogy feleségül akarja venni, csak menjen ki hozzá.
:D agyhalott az van.. főleg amikor google translatevel beszélgetnek. az egy vicc.. és ezeket főleg 50 év körüli nők, barátom párjának az anyukája is ezt nyomta. mikor mutatták nekem hogy anyuka mit levelezik majd eldobtam az agyamat..
Teli van az ország értelmes magyar férfiakkal de nem, neki egy külföldi kell akivel beszélni se tud..
Mi sem egyszerűbb! Ebben az esetben gyámság alá kell vetetni!
Barátnőm anyukája 55 évesen csinált orbitális baromságokat, 3 millió forintot adogatott oda egy c. jósnőnek. A végén mire észbe kaptak (az egyik messze él, a másik még messzebb külföldön) majdnem ráíratta még a lakását is.
Ezekre hivatkozva simán megoldották, hogy gyámság alatt legyen az anyuka. Kell hozzá egy pszichológusi vélemény, meg még a fene tudja micsodák, de ha utána nézel neten, már tudni fogod merre indulj. Szerencsére én ilyet még nem intéztem.
Ja, már ügyvéddel is beszéltetek :)
Az a baj, hogy erősen túltoltad a sztorit.
Gyámság alá akkor sem vesznek senkit, ha Dunába szórja a 3 milliót vagy egy hajléktalanra íratja a házát. Kamu. Szíve joga.
Egy 53 éves nő akkor adja be a válópert, amikor akarja, és odautazik, ahova akar. 2 nagykorú fiát meg nem kell istápolni. Könnyen lehet, pár év múlva maguk is külföldre mennek.
Ez nem úgy megy ám, hogy ha a családnak nem tetszik valami, akkor a gyereket, szülőt, testvért, akárkit gyámság alá rakatnak :) Vicces lenne :)
AMúgy egy a sztori egy reload, ez volt az a történet, amikor 1-2 hónapja az illető fb profilja, jelszóval kikerült ide az oldalra, mivel TE magad tetted ki. Kit is kéne gondnokság alá venni?
A hölgy nem 53-nak, hanem minimum 63-nak néz ki. 53 körüli rokonaim csinosak, fittek, nem úgy mint ez a nő, akit M. Máriának hívnak.
Akit érdekel, annak küldöm az FB linket. Biztos sokaknak ismerős lesz a dolog.
"Kell hozzá egy pszichológusi vélemény"
Ha már hazudsz, akkor legalább nézz utána. Kizárólag súlyos mentális BETEGSÉG alapján helyeznek valakit gondnokság alá, a pszichológus pedig nem orvos. Pszichiátria szakvélemény kell, és nem ám az, amit az esetleges kezelődokija állít ki, hanem attól független.
Hülyeséget tenni pedig emberi jog.
NAGYON TAPASZTALATLAN VAGYOK ÉS NEM TUDOM, HOGY A SZÁMOK VÁLTOZNAK. DE AKINEK SZÓL - REMÉLEM - MEGÉRTI.
BOCSÁNAT, EZ IS JELZI, HOGY NINCS RUTINOM ITT ÍRNI.
Van rutinod írni, csak már magadba is belekavarodsz.
Kérdés, miért tetted ki annó az email címét és jelszavát, és ez utóbbit honnan tudod.
Jó darabig be lehetett lépni a fiókjába bárkinek. Ez aztán valóban a segítőkészség, amiről papolsz, hogy ország-világ előtt kiadod valakinek az FB belepési lehetőségét.
Szégyelld magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!