Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes arab sráccal tervezni a jövőt?
Nem hiszem,hogy nagyon boldog lennél.Ő arab más kultúra ahol a nő nos nem igazán számít...
Inkább ne tedd.
én már jártam Tunéziában..hát nem ajánlom a nőknek.
de, ha te egy tenyészállat és házi cseléd akarsz lenni,akinek nincs élete..nevezhetjük nyugodtan rabszolgának..aki mellett a férje csalhatja össze vissza..
menj.
egy idiótával kevesebb
még ebben az országban is el vannak nyomva a nők, nemhogy ott.
Na már most az előttem felszólalók nem teljesen tudják mi a helyzet arrafelé. Pont, hogy Tunéziában VAN A NŐKNEK JOGA!! és kötelező a MONOGÁMIA!!
Ugyanakkor tényleg más a kultúra arrafelé, és van egy film, a címe: A lányom nélkül soha... Ezt a filmet nézd meg, aztán dönts, hogy kimész-e hozzá. Azt hiszem a jútúbon is fent van.
Mi nem dönthetünk, szökni ne szökj ki, neked kell dönteni. Én támogatom, és egyben ellenzem is...
És most nem is a legbiztonságosabb hely...
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!