Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény az arab férfiakról?
Én se mennék ki a helyedben... ne haragudj, nem lelombozni akarlak, tök jó, ha szerelmes vagy, de ha hazamegy, megváltozik, mert így szocializálódott. Ettől nem lesz rossz ember, csak különbözik a kultúránk. És az arab kultúra nem a nőpárti szemléletéről híres ugyebár :/
De ne nekünk legyen igazunk, kívánom, hogy legyél boldog!
szia
Nekem is arab a barátom, lassan 3 éve vagyok vele együtt de nem vagyok a felesége, szerintem ne siess el semmit, én is szerelmes vagyok belé, de még nem érzem azt hogy anyagilag helyt tudnánk állni mint egy pár és ezt ő is belátja. Amúgy nem lehet általánosítani az arabokat persze nekik a házasság szent meg általában a nő nem egyenrangú velük, de ki kell ismerni a párod még mielőtt fejest ugrassz bármibe is. Amúgy ha ő jön ide az komoly, mármint nem egyszerű a vízum és a behívó levél intézés, tapasztalatból mondom.
Én is az interneten ismertem meg a barátom, és kimentem hozzá Marokkóba, de csak fél év ismeretség után. Szerencsére teljesen hasonló felfogásunk van, és nagyon nyitott és rugalmas. A családja is kedves, teljesen elfogadnak bár én a megszoksz vagy megszöksz kategóriás ember vagyok. Egyedül a vallás nem összeegyeztethető mert ő muszlim én katolikus és soha semmiért nem térnék át az övére, hát próbálkozik tudomásul venni, de nem egyszerű.
Szóval lényeg a lényeg, ne kapkodj a házassággal, én legalábbis azt vallom hogy egy házasság jó esetben egy életre szól és nagyon súlyos és komoly döntés.
Képes lennél hozzámenni feleségül úgy hogy még nem találkoztál vele soha?
Mi van ha büdös a szája?
Ha rohadnak a fogai?
Ha agresszív?
És ez csak néhány példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!