Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, eddig egy barátom volt meg egy egyéjszakás "kapcsolatom". Nálam sosem kezdeményezett senki semmit, nem közeledtek, akikkel pedig én szerettem volna ismerkedni mind elutasított. Én csinálok valamit rosszul vagy csak mindenkinek ellenszenves vagyok?
2010. máj. 6. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezzel én is mindig így voltam. Szerintem rossz helyen geresgélsz, én pedig keresgéltem. Aztán váratlanul olyan valaki kezdett udvarolni, akire nem is számítottam és elrabolta a szívem.
2010. máj. 6. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet, nekem sem volt eddig még sok szerencsém a nőkkel.

Egyébként sok oka lehet a gondodnak. Lehet, hogy túl visszahúzódó, vagy túl nyílt vagy, esetleg túl uralkodó. De akár az is lehet a helyzet, hogy túl szép vagy, és ezért mindenki azt gondolja, hogy biztosan van már valakid :)

Fel a fejjel!

19F

2010. máj. 6. 12:43
 3/4 anonim válasza:

Nemtom h most te milyen kapcsolatra vágysz, sztem nem egyéjszakásra biztos, hanem 1 komoly kapcsra ugye? Akkor kezdjük ott, h lehet van vmi baj a kulsőddel, mármint nem azt mondom h csúnya lennél,- mert sztem csúnya lány nincs, mert mindegyikben van vmi ami szép és mindent visz( pl. a szeme, a haja, az ajkai szepek) Tehát azt mondom h lehet az öltözködéseddel vagy a sminkeléssel lehet a baj, h nem nagyon vesznek észre a pasik...

Lehet h vannak fura szokásaid ami miatt nem kozelednek hozzád...

Annyit tudok mondani h legyél nagyon közvetlen, h lássák rajtad h jofej vagy...

Jahm...és ami NAGYON FONTOS: NE kezdeményezz, mert bármelyik pasi egyből arra fog gondolni, h csak a szexre hajtasz.Ha tetszik egy pasi(pl egy bulin), akkor max csak szemezz vele és járj körülötte, de semmiképp se szolj hozzá. Sztem elég jó ötlet ha a barátnőiddel csupán jólérzitek magatokat, de úgy, h Ő is lássa( mittomén nevetgéljetek, társalogjatok egymás között)Ha látja h nagyon jól elvagytok és jófej vagy megtetszel neki nefélj:D Lehet nehéz nem odaszólni, főleg ha nagyon tetszik, de megéri a hallgatás.

20/F

2010. máj. 6. 13:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, inkább ott lehet a gond, hogy túl visszahúzódó vagyok, semmiképp sem uralkodó. kezdeményező sem vagyok, az eddigi ismerkedéseim sem bulikon történtek, hanem mindennapi találkozások során próbáltam diszkrét jeleket adni 1-1 ember felé, de azon kívül, hogy jó fejnek, meg kedvesnek tartottak, semmi egyéb. mondjuk túlsúlyos vagyok, ez biztos hátrány, de a sminkkel nincs gond, ízléses, nem harsány, öltözködésem sportosan elegáns, a túlsúlyom ellenére állítólag az arcom szép (bár én nem vagyok megelégedve vele, de ezzel nyilván sokan vannak így), szóval csak az volt furcsa, hogy még soha nem akart senki közelebbről megismerni, ez is csak azért furcsa, mert úgy gondolom mindenki megtalálja a párját egyszer, még az is, akiről azt gondolnád kinézetre, hogy senkit nem érdekel, mert valahogy benne észreveszik a frankót. bennem valamiért nem, biztos valamin változtatnom kéne, csak hát a bőrömből nem tudok kibújni, nem tudok teljesen más lenni, mint amilyen vagyok, az pedig elég visszahúzódó.
2010. máj. 7. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!