Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy kapcsolatban a két fél ízlése ennyire egyező?
Ugyanazokat a zenéket szeretjük (régóta, szóval nem azért tetszik, mert be akarok vágódni nála, meg ilyenek :D ), adott bandától ugyanazok a kedvenc számaink.
Ugyanazokat a filmeket szeretjük, moziműsort böngészve ugyanazt a filmet nézzük ki, hogy arra menjünk.
Ugyanazok a könyvek vannak meg mindkettőnknek, vagy ami neki megvan, nekem meg nincs, az már a kívánságlistámon volt, és fordítva.
Egymástól függetlenül ugyanolyan laptopot vettünk mindketten.
Ugyanolyan autókkal szemezünk, hogy meg kéne venni.
Ugyanazokat a programokat nézzük ki mindig, hogy mire kéne elmenni.
Ugyanolyan márkájú kozmetikumokat és élelmiszereket vásárolunk.
Ugyanakkor álmosodunk el, és egyszerre ébredünk (max 2 perc eltérés)
Ételek terén kb ugyanaz az ízlésünk, ugyanazt akarunk főzni, és ugyanúgy fűszerezzük.
Soha nem volt még, hogy valami témáról más lett volna a véleményünk. (vagyis egyszer, mikor kiderült, hogy a tonikot ő kicsit jobban szereti, mint én)
Ugyanaz az igényünk takarítás/rendcsinálás terén.
Ugyanaz az igényünk olyan téren, hogy mennyit foglalkozzunk egymással, mennyi programunk legyen mikor együtt csinálunk valamit, meg mennyit foglalkozzunk a saját dolgunkkal.
Holnapig tudnám sorolni. Kb mindenben egyezünk, nagyobb kaliberű dolgokban is, meg semmiségekben is. Olyan fura :D
Ez mennyire gyakori kapcsolatban? Nem igazán láttam még hasonlót, szóval nem tudom, furák vagyunk? Vagy ez nem olyan ritka?
Természetesen tudom, hogy nincs hatással a kapcsolatra, nem is állítottam, hogy van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!