Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt az első csókod? 17F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első csókod? 17F

Figyelt kérdés
Még nem volt hozzá szerencsém, pedig biztosan nagyon jó dolog lehet... :( Mindig visszautasítanak... De nem adom fel!
2010. máj. 6. 10:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nekem nagyon jó volt. Sétáltunk és valamiért kicsit megálltunk, talán egy kirakatot néztünk meg, aztán nagyban magyaráztam a srácnak valamit, ő meg már tök közel hajolt, és még be se fejeztem a mondatot, és megcsókolt.A csókja durva volt és követelödző, egyik pillanatban még beszéltem a másikban pedig már a számba volt a nyelve. :D
2010. máj. 6. 14:35
 12/21 anonim ***** válasza:
áááhh most úgy örülnék ha lekapna egy fiú :D
2010. máj. 6. 15:22
 13/21 anonim ***** válasza:
nekem nagyon nagyon tré volt:D nagyon nyálas volt, harapdált és az egész tök kellemetlen volt. azt vártam, h vége legyen.. pedig én azt terveztem, hogy tök jó lesz meg romantikus. na, de majd egy másik fiúval az első csókom csak ilyen lesz..:D
2010. máj. 6. 15:51
 14/21 anonim ***** válasza:

Sztem lehetnél kicsit bátrabb vagy kezdeményezöbb!!! Mert okés h a mai csajok jobban nyomulnak mint a pasik, de lehet h igy késöbb fogod áténi!!!

Vagy menj el bulizgatni ott lehet h megis tanulsz tök jol smárolni/csókolni !!! :)

De h ha oylannal szeretnéd elöször kiprobálni akit szeretsz, vagy akivel jársz akkor arra lehet h várni kell egy kicsit de MEGÉRI !!!! (de azt ne felejsd el h végülis ez alap dolog ennél lesz még "másabb" dolog is :)

üdv.

2010. máj. 7. 12:50
 15/21 anonim ***** válasza:

ja amugy fiu vagy lány vagy ?:D:D:D

h ha lány akkor *pasira értem :D h ha fiu vagy akk *csajra :D

Sorry :D

2010. máj. 7. 12:51
 16/21 A kérdező kommentje:

12:51

Fiú vagyok, ki is írtam a címben hogy "17F". :D Hiszek neked, biztosan megéri a fáradalmakat a dolog! :D És igen, ez az alap, lesz majd "tovább" is egyszer! XD

2010. máj. 8. 18:30
 17/21 anonim ***** válasza:

ja bocsi , tényleg kiirtad :$ :D:DD:

;)

2010. máj. 9. 21:25
 18/21 anonim válasza:

Szörnyű :D

Fogadásból csókolóztam először 14 évesen...a srác is annyira ügyetlen volt, mint én.

Ezek után még 2 pasi, velük nagyon jó volt.

És tényleg ne add fel! ;)

15/L

2011. febr. 11. 18:17
 19/21 anonim válasza:
Ne is add fel!! nekem az első csókóm az elég fura körülmények között zajlott le. Egy bnőm bulija volt és egy fiú kivételével csak lányok voltak. De a fiút úgy képzeld el h nagyon helyes és minden lány belé volt zúgva xD Egy szobában felelsz vagy merszet játszottunk és ott egyik bnőm azt mondta srácnak h smároljon le engem.. huhh hát kicsit meg is ijedtem és izgultam is mi lesz.. aztán lekapcsltuk a fényeket h senki ne lásson semmit és megcsókolt. Nyelves csók volt de nagyon jó volt :D 1 héttel késöbb jártam is vele.. :DD
2011. máj. 2. 13:02
 20/21 anonim ***** válasza:
egyszerűen nagyszerű:) hideg volt belül az ajka,de csak belül..elég emlékezetes mivel,hogy szeretem akitől az elsőt kaptam :) sokan azt mondják,hogy az elsőnek rossz az íze,mi vaan?! talán akkor,ha nem szereted...
2011. jún. 29. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!