Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókod? 17F
nekem nagyon jó volt. Sétáltunk és valamiért kicsit megálltunk, talán egy kirakatot néztünk meg, aztán nagyban magyaráztam a srácnak valamit, ő meg már tök közel hajolt, és még be se fejeztem a mondatot, és megcsókolt.A csókja durva volt és követelödző, egyik pillanatban még beszéltem a másikban pedig már a számba volt a nyelve. :D
2010. máj. 6. 14:35
áááhh most úgy örülnék ha lekapna egy fiú :D
2010. máj. 6. 15:22
nekem nagyon nagyon tré volt:D nagyon nyálas volt, harapdált és az egész tök kellemetlen volt. azt vártam, h vége legyen.. pedig én azt terveztem, hogy tök jó lesz meg romantikus. na, de majd egy másik fiúval az első csókom csak ilyen lesz..:D
2010. máj. 6. 15:51
Sztem lehetnél kicsit bátrabb vagy kezdeményezöbb!!! Mert okés h a mai csajok jobban nyomulnak mint a pasik, de lehet h igy késöbb fogod áténi!!!
Vagy menj el bulizgatni ott lehet h megis tanulsz tök jol smárolni/csókolni !!! :)
De h ha oylannal szeretnéd elöször kiprobálni akit szeretsz, vagy akivel jársz akkor arra lehet h várni kell egy kicsit de MEGÉRI !!!! (de azt ne felejsd el h végülis ez alap dolog ennél lesz még "másabb" dolog is :)
üdv.
2010. máj. 7. 12:50
ja amugy fiu vagy lány vagy ?:D:D:D
h ha lány akkor *pasira értem :D h ha fiu vagy akk *csajra :D
Sorry :D
2010. máj. 7. 12:51
16/21 A kérdező kommentje:
12:51
Fiú vagyok, ki is írtam a címben hogy "17F". :D Hiszek neked, biztosan megéri a fáradalmakat a dolog! :D És igen, ez az alap, lesz majd "tovább" is egyszer! XD
ja bocsi , tényleg kiirtad :$ :D:DD:
;)
2010. máj. 9. 21:25
18/21 anonim válasza:
Szörnyű :D
Fogadásból csókolóztam először 14 évesen...a srác is annyira ügyetlen volt, mint én.
Ezek után még 2 pasi, velük nagyon jó volt.
És tényleg ne add fel! ;)
15/L
2011. febr. 11. 18:17
19/21 anonim válasza:
Ne is add fel!! nekem az első csókóm az elég fura körülmények között zajlott le. Egy bnőm bulija volt és egy fiú kivételével csak lányok voltak. De a fiút úgy képzeld el h nagyon helyes és minden lány belé volt zúgva xD Egy szobában felelsz vagy merszet játszottunk és ott egyik bnőm azt mondta srácnak h smároljon le engem.. huhh hát kicsit meg is ijedtem és izgultam is mi lesz.. aztán lekapcsltuk a fényeket h senki ne lásson semmit és megcsókolt. Nyelves csók volt de nagyon jó volt :D 1 héttel késöbb jártam is vele.. :DD
2011. máj. 2. 13:02
egyszerűen nagyszerű:) hideg volt belül az ajka,de csak belül..elég emlékezetes mivel,hogy szeretem akitől az elsőt kaptam :) sokan azt mondják,hogy az elsőnek rossz az íze,mi vaan?! talán akkor,ha nem szereted...
2011. jún. 29. 02:16
Kapcsolódó kérdések: