Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókod? 17F
xD
ne is add :D
az enyém nem volt a legjobb, nemis emlékszem rá, nemazért mert részeg voltam, csak olyan hirtelen és gyorsan történt, h nememlékszek a lényegre. nemvolt olyan mint a filmekbe, nemis szerettem a srácot, volt már azóta sokkal jobb :P
16/L
Nekem se sikerült valami jól az első csókom !!! (egy buliba volt DE nagyon nem így akartam ) de rosszul is csokolt a srác.
A második már jobb volt mert belé szerelmes voltam ,én nagyon szeretek csókolozni szerintem sok mindent ki lehet vele fejezni (érzelmeidet )
Ne is add fel !!!
11:41
Hűű, de jó lehet! :,( Kiadni magadból, hogy mit érzel a másik iránt, megmutatni hogy szereted és elfogadod őt... :,( Eszem ágában sincs feladni. :) Csak egy idő után lehangoló a sok sok bunkó és nagyképű elküldés, vagy az hogy megbeszélünk egy randit és le se sz.r (gyakorlatilag megfeledkezett a létezésemről)... Játszadozott az érzelmeimmel.
hidd el amennyi bunkó csaj van annyi bunkó pasi is... sajnos :/
Igazábol szerintem ne göröcsölj rá erre... majd érzed mikor eljön az ideje és kész. Tudom h nem nem lehet rágörcsölni de akkor is légy laza,ne filózz ezen sokat és akkor hidd el hamarosan átéled teis !!!
Egyenlőre még nem volt hozzá szerencsém,de néha már megőrülök érte. :DD
Te pedig semmiképp se add fel! :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!