Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt az első csókod? 17F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első csókod? 17F

Figyelt kérdés
Még nem volt hozzá szerencsém, pedig biztosan nagyon jó dolog lehet... :( Mindig visszautasítanak... De nem adom fel!
2010. máj. 6. 10:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

xD

ne is add :D

az enyém nem volt a legjobb, nemis emlékszem rá, nemazért mert részeg voltam, csak olyan hirtelen és gyorsan történt, h nememlékszek a lényegre. nemvolt olyan mint a filmekbe, nemis szerettem a srácot, volt már azóta sokkal jobb :P

16/L

2010. máj. 6. 11:00
 3/21 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon romantikusra sikerült...a jelenlegi barátommal már egy ideje kerülgettük egymást, amikor egy sz@rkeverő csaj, akinek tetszett a barátom, bekavart, és mi összevesztünk. Amikor tisztázódott a helyzet, és újra találkoztunk, csak odalépett hozzám, átölelt és megcsókolt. Azt javaslom, hogy ne add fel, és küzdj!
2010. máj. 6. 11:09
 4/21 anonim ***** válasza:

Nekem se sikerült valami jól az első csókom !!! (egy buliba volt DE nagyon nem így akartam ) de rosszul is csokolt a srác.

A második már jobb volt mert belé szerelmes voltam ,én nagyon szeretek csókolozni szerintem sok mindent ki lehet vele fejezni (érzelmeidet )

Ne is add fel !!!

2010. máj. 6. 11:41
 5/21 anonim ***** válasza:
nekem nem olyan volt, mint amilyet elképzeltem. mármint pont olyan volt, csak azthittem jobblesz. mondjuk lehet a partnerrel volt a gond, mert a következővel már kegyetlen jóvolt :)
2010. máj. 6. 11:43
 6/21 A kérdező kommentje:

11:41

Hűű, de jó lehet! :,( Kiadni magadból, hogy mit érzel a másik iránt, megmutatni hogy szereted és elfogadod őt... :,( Eszem ágában sincs feladni. :) Csak egy idő után lehangoló a sok sok bunkó és nagyképű elküldés, vagy az hogy megbeszélünk egy randit és le se sz.r (gyakorlatilag megfeledkezett a létezésemről)... Játszadozott az érzelmeimmel.

2010. máj. 6. 11:49
 7/21 anonim válasza:
én az első pasimmal csókolóztam először..elég romantikusan sikerült,egy kis eldugott padon a Duna partján csókolt meg..:)
2010. máj. 6. 12:05
 8/21 anonim ***** válasza:

hidd el amennyi bunkó csaj van annyi bunkó pasi is... sajnos :/

Igazábol szerintem ne göröcsölj rá erre... majd érzed mikor eljön az ideje és kész. Tudom h nem nem lehet rágörcsölni de akkor is légy laza,ne filózz ezen sokat és akkor hidd el hamarosan átéled teis !!!

2010. máj. 6. 12:32
 9/21 anonim ***** válasza:
nekem olyan volt 12 évesen, hogy nyelves, de csak nagyon rövid és kicsit szerencsétlen, de elmondhatom, hogy volt.utána 18 évesen volt 4-5 randi ugyanezzel a lánnyal, ami szinte csak a csokolózásrol szolt.aztán kifujt, ennyi.legalább az a lány nagyon csinos volt.ha ö nem kezdeméányez, akkor sose lett volna részem ilyesmi dologban.most 21 évesen szép kilátásaim vannak a szüzenmeghalásra.
2010. máj. 6. 13:34
 10/21 anonim ***** válasza:

Egyenlőre még nem volt hozzá szerencsém,de néha már megőrülök érte. :DD

Te pedig semmiképp se add fel! :)

15L

2010. máj. 6. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!