Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókod?
Egy baromállattal 18 éves koromban. többször sem találkoztam vele, rá két napra smsben szakítottam, többet nem érdemelt. :) (azt hitte, megfektethet 2 nap után...)
Nem is tartom rendes csóknak, mert csak ő csókolt, a párommal már minden más volt. :)
22L
18 éves koromban 21 éves volt neten megismerkedtünk 2 hónapig beszélgettünk, eljött hozzánk és megtörtént:P nagyon jó volt, azóta is együtt vagyunk.
19/22 L
20:10
Lol nálunk ugyan ez volt a sztori teljesen:D
Én tavaly augusztusban 15 évesen, egy velem egyidős lánnyal egyből nyelves csók volt.
8 évig volt osztálytársam.
És közben volt pasija, beleestem, de utána lepattintott, és a 22 éves csávóját választotta.
Egy szemét, barom álltattal. Neten (társkeresős oldalon) ismertem meg, rá 2 nap után találkoztunk is, Ő csókolt meg akkor elsőnek, de a ro*adék azt hitte, hogy lefekszek vele. Közben kiderült 2 szoba társammal is kavart. :@ Utána jó megleckéztettük, a városban találkoztunk vele, hát egy csöppet beégettük ott sok ember előtt. De megérdemelte. :)
Akkor 18 éves voltam. Ő 25 éves ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!