Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez?
Még 5 éve nyáron összejöttem egy nálam 6 évvel idősebb sráccal (akkor 17 voltam), de nem működött a dolog, talán a korkülönbség miatt, az egész 2 hónapig tartott. Én szakítottam, mert nem mertem belevágni egy komoly kapcsolatban, talán féltem, de nem is éreztem azt, amit kellett volna.
Most, hogy már ennyi idő eltelt megtudtam, hogy ő azóta sem tudott elfelejteni és még mindig vár rám. Ebben csak az a furcsa, hogy beszéltünk már, meg is próbáltuk újra, de én továbbra sem éreztem, amit kellett volna. Az is lehet, hogy még mindig attól tartok, hogy túl nagy a korkülönbség, ezért nem vagyunk annyira egy hullámhosszon. A lényeg, hogy azóta párszor összefutottunk és amíg együtt voltunk, sosem éreztem, de mikor összefutunk utána napokig ha eszembe jut ilyen furcsa érzés tör rám, remeg a gyomrom, felgyorsul a szívverésem és olyan fura érzés, mintha éreznék valamit iránta... ez miért lehet?
Szerelmes is vagy, meg sokat is forogsz azon mit gondolnának mások.
-Rossz hír: nem lehet mindenkinek megfelelni.
-Jó hír: te döntöd el kinek akarsz megfelelni.
30/f
csak az a furcsa, hogy amikor kettesben voltunk, és lehetett volna bármi komolyabb, én mindig meghátráltam...
ha annyira szerelmes lennék, nem visszakoztam volna, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!