Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent a nők körében a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a nők körében a kreatív kezdőszöveg egy társkeresőn?

Figyelt kérdés

Voltam egy ideig társkeresőn, sose volt gondom a beszélgetéssel, szóval nem ezért írtam ki a kérdést. Azt viszont egyszerűen nem értem, hogy hogy legyen valaki kreatív és egyedi, ha csak pár random mosolygós képet lát magaelőtt az ember. Írjatok már pár példát, hogy pontosan mit vártok, kíváncsi vagyok, milyenre gondoltok.

Jött már össze nekem randi ilyen kezdéssel: "Szia! Hogy tudok csinálni szaftot hagyma nélkül a pörihez?", de kétlem, hogy ezt hívnátok kreatívnak. :) 23/F

2017. jan. 22. 15:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ahogy mi, férfiak is, úgy 50-50%-ban. :)
2017. jan. 22. 15:54
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

"Átlagos arcom van, 20 kg felesleg, 165 cm, egyetemista vagyok, mellette dolgozom, szóval eleresztve se vagyok. Ehhez képest mégis 90%-os a válaszadás, nahát. :)"

Ja, ha kamukérdés, az más. Vedd úgy, h nem írtam semmit.

2017. jan. 22. 16:01
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

Egyszer kipróbáltam azt, hogy rossz nevet írtam a megszólításba. 5 csajból 5 visszaírt. :D

Az egyikkel még facebook ismeretségig is eljutottam. Volt aki elküldött melegebb éghajlatra... :D

2017. jan. 22. 16:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszer kipróbáltam azt, hogy rossz nevet írtam a megszólításba. 5 csajból 5 visszaírt. :D "

:D

Ilyen kis apró bakit el lehet nézni, és még válaszolni is lehet rá :)

2017. jan. 22. 16:13
 15/20 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Általában nagyon flegmán válaszoltak vissza a csajok. Tény hogy még a két plázacica csaj is reagált rá, pedig azok általában el sem olvassák.

2017. jan. 22. 16:25
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

Vicc kategória, hogy itt sokan rögtön kamu kérdést kiáltanak. :D

Nekem is kb. átlagos arcom van, testalkatom se tűnik ki. 3-5 centivel vagyok magasabb, mint a kérdező, én is egyetemre járok és dolgozom. Szintén nem a Rózsadombon élek. Mégsincs problémám a nőkkel. Azért, mert ti balekok vagytok, és több lepontozást nyomtatok, mint ahány nő szóba állt veletek életetek során, miért kell rögtön kamuval dobálózni? :D

2017. jan. 22. 16:29
 17/20 anonim ***** válasza:
59%

Én akkor örülök a legjobban, ha csak sziát írnak.

Komolyan. Nem kell nagy energiákat belefektetni, számomra erőltetett a legtöbb poénkodós levél.

Senki nem akarja azt sem, hogy istenítsék a szépségét.

Azt meg ismerkedős oldalon ne kérdezze már meg senki, hogy az ember miért regisztrált, vagy van e kedve ismerkedni.

De a legbosszantóbbak azok a férfiak, akik nem fizetnek elő és képesek kiírni, hogy micsoda lehúzás, ő aztán nem fizet, majd írjanak neki a nők(miután ők fizettek).

Igazából nem is kellene senkinek tanácsot adni, legalább ennyivel is könnyebb lenne kiszűrni az alkalmazkodni képtelen férfiakat. Akinek annyi esze nincs, hogy a másik helyébe képzelje magát és rájöjjön milyen levelet kapna szívesen a másik, az maradjon egyedül.

2017. jan. 22. 19:19
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
17-es, honnan tudnád, az ismeretlennek mi jön be? Neked bejön a sima szia, nekem nem.
2017. jan. 22. 19:32
 19/20 anonim ***** válasza:
59%
Nekem sem jön be a sima Szia. Erre mit írjak? Szia? És vége.
2017. jan. 22. 19:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Mit robbantottam ki, te jó ég. Mindenesetre mennek a kezek :)
2017. jan. 22. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!