Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön ha egy férfi kreatív?
Figyelt kérdés
szeret rajzolni, történetet írni2015. febr. 15. 00:57
1/19 anonim válasza:
ha ki van fizetve a rezsije,nem fenyegeti az éhenhalás és a munkanélküliség,akkor lehet kreatív.
2/19 anonim válasza:
Az, hogy szeret rajzolni és írni, az nem jelenti, hogy kreatív is.
Egyszer egy lánnyal dolgoztunk együtt a koliban, úgy volt, hogy napfelkeltekor kimegyünk egy cigire meg kávéra a teraszra. Viszont borús volt az idő, nem látszott a nap. Ezért egy papírra lerajzoltam neki egy napfelkeltét, beleírtam a napba, hogy "ultraszuper-narancssárga-napfelkelte". Egy fát is rajzoltam, a törzsére egy szívet a nevével.
Ez inkább volt kreatív.
Az, hogy valaki szeret rajzolni, nem feltétlen kreatívságot jelent. Viszont ha alkalmi patthelyzeteket meg tudsz oldani a magad, mondhatni kivételes módján, az inkább! Szeretett is a nőcske, csak aztán kifogytam az ötletekből..
5/19 anonim válasza:
küldtél egy s-egg nevű képet,de rosszul töltötted fel,mert nincsen rajta semmi:(
7/19 anonim válasza:
Hogy vagy, Loretta? Miért ragaszkodsz ehhez a névhez? Nem csúnya, csak szokatlan.
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért nem ugrott be, pedig imádom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!